9e Minidorp clubdag 30 september 2018

logo_minidorp

9e Minidorp Clubdag

30 september 2018

In zaal “ons gebouw”

Hessenweg 214, 3791 PN Achterveld

Met gepaste trots kunnen we melden dat het wederom gelukt is om een clubdag te organiseren.Weer een gezellige dag waarbij u de mogelijkheid heeft om andere “dorpsgekken” te ontmoeten. De kans om ervaringen te delen met andere bouwers, uw foto’s te laten zien, uw eigen knutsels te tonen of uw tweedehands items van de hand te doen in de 2e hands markthoek, collectors items bewonderen en uw brandende vragen te stellen. Ook kunt u uitleg krijgen over het bouwen en verfraaien van uw dorp. De dag is van 10:30 tot 16:00 uur, en mogelijkheid voor lunch is aanwezig (op eigen kosten). Uw kids zijn ook van harte welkom, zij kunnen zich vermaken in o.a. de knutselhoek.

Er zijn o.a. stands van Ashtown, My Village, 2e hands markt, en nog veel meer, kortom: De leukste “kerstdag” van het jaar mag u niet missen!

Ook wordt er weer een displaywedstrijd georganiseerd! Meer informatie en het inschrijfformulier volgt binnenkort!

Om uw overtollige items aan te kunnen bieden in de 2e hands markt, dient u dit aan te melden via de agenda. Verkopen op de 2e hands markt is uitsluitend toegestaan als u lid bent van de minidorpclub. Nog geen lid? Ga dan snel naar www.minidorp.nl en wordt gratis lid. Meld je vervolgens aan via de agenda van de minidorpclub.(ver)Handelen van items buiten de zaal wordt niet op prijs gesteld. Aanmelden voor de 2e hands markt kan vanaf juli op deze pagina via deze link.

Om de kosten van de zaalhuur te kunnen dekken vragen wij dit jaar een bijdrage voor de clubdag:

Entrée vooraf betaald:  € 5,00 per persoon, dit is inclusief 1 consumptie!

U kunt het bedrag overmaken op rekening NL 95 MOYO 0895 4498 38 t.n.v.Floris Custers,onder vermelding van clubdag 2018, uw naam en adres. U ontvangt van ons een bevestiging met het nummer, waarmee u toegang heeft tot de zaal. Let op: zonder entreenummer heeft u geen toegang tot de zaal. Vooraf betalen is mogelijk tot en met 27 september 2018.

Entrée aan de zaal: € 7,00 per persoon, ook inclusief 1 consumptie!

Parkeren is gratis, maar wel in de daarvoor bestemde vakken.

Er is catering aanwezig (op eigen kosten).

gold logo-1dickensvilleluville-logoD56 logo my village

 

WWW.MINIDORP.NL

The following two tabs change content below.

Floris Custers

Redacteur

Een reactie