Open dag Lemax 2018

Ook dit jaar is de MinidorpClub uitgenodigd door Lemax Europe voor een exclusief bezoek aan de showroom van Lemax.

Net zoals ieder jaar ging de deelname hiervoor op inschrijving, en net zoals andere jaren was de belangstelling vele malen groter als dat er deelnemers mee konden, dus ook dit jaar werd er geloot, om te bepalen wie er mee mochten naar deze onwijs leuke meeting.

De uitendelijke gelukkigen van dit jaar waren allemaal blij verrast en op tijd gearriveerd bij het parkeerterrein van Lemax Europe.

We stelden ons voor aan diegene die we nog niet kenden, en maakte met alle deelnemers een praatje.

Ook dit jaar was het, geheel volgens de traditie, prachtig weer, dus dat zou weer een warm dagje worden boven bij Lemax! Na korte tijd kwam Arie ons ophalen. We mochten naar binnen en door naar de 3e etage waar de showroom en kantoren van Lemax zich bevinden.

Na ook de andere Lemax medewerkers Yvonne & Johan de hand te hebben geschud, konden we vast een eerste blik werpen in het walhalla, alvorens we aan de koffie gingen met een heerlijk gebakje erbij.

Arie hield een toespraak, waarbij hij uitlegde hoe e.e.a. werkt bij Lemax, wat dit jaar de speerpunten van de nieuwe collectie zijn, en hij beantwoorde ondertussen al wat vragen van de deelnemers.

Wat erg fijn is dat zowel Arie als Yvonne & Johan alledrie erg open en behulpzaam waren, en open stonden voor onze vragen, en ook voor onze ideeën! Deze mochten we invullen op een formulier, en Arie neemt deze dan mee naar de eerst volgende bespreking bij Lemax op het hoofdkantoor in Hong Kong.

Dus onze ideeën worden daadwerkelijk besproken op het hoofdkantoor, en sommige daarvan worden in ontwerp genomen en uitgebracht! Hoe leuk is dat! Als voorbeeld gaf Arie het tafelstuk ” Learn to Ski” wat bedacht is door ons lid Opa Snor, en dat item is uiteindelijk in productie en in de collectie terecht gekomen.

Naast de verrassend mooie en kwalitatief hoogwaardige nieuwe items, is er dit jaar nog een verbetering doorgevoerd: Het geluid van de Lemax animated items is aanmerkelijk verbeterd! Het geluid klinkt nu veel beter, helderder, en minder als een “blikken” geluid.

Al met al zeer positief dus en we raakten niet uitgepraat over de prachtige nieuwe ballroom, de schitterende plantenbakken, de prachtige trap die heel makkelijk is uit te breiden, en niet te vergeten het item waar het hekje open en dicht gaat terwijl er twee kindjes op “hangen”.

Op een gegeven moment werden er twee karren de showroom ingereden, met elk een thema: Santa’s wonderland en Spooky town. Een aantal leden mocht met de items een mooie display bouwen, welke dan geintergreerd wordt in de showroom van Lemax; in de Wall of paintings; waarbij de displays worden gepresenteerd als een soort schilderijen; echt super gaaf.

Ondertussen was er ook een zeer uitgebreide en voortreffelijk verzorgde lunch binnengebracht, waar we met z’n allen uitgebreid van hebben genoten!

Toen de lunch klaar was, de twee displays klaar waren en alle vragen waren gesteld, was het inmiddels al weer tijd om te gaan, maar we gingen niet met lege handen naar huis: we kregen allemaal een goodiebag met een prachtige inhoud! De nieuwe Lemax catalogus 2018, een Lemax pen en een prachtig tafelstuk uit de nieuwe collectie!

Iedereen ging voldaan en met een heerlijk gevoel naar huis!

Wij danken Arie, Yvonne en Johan van Lemax Europe, dat ze dit wederom hebben mogelijk gemaakt voor de MinidorpClub, en hopen uiteraard dat we ook volgend jaar weer een uitnodiging ontvangen voor één van de leukste events van de Minidorpclub van het jaar.

 

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Jan Kol jr. (toon alles)