10e Minidorp clubdag 29 september 2019

logo_minidorp

10e Minidorp Clubdag

29 september 2019

In zaal “ons gebouw”

Hessenweg 214, 3791 PN Achterveld

Met gepaste trots kunnen we melden dat het wederom gelukt is om een clubdag te organiseren.Weer een gezellige dag waarbij u de mogelijkheid heeft om andere “dorpsgekken” te ontmoeten. De kans om ervaringen te delen met andere bouwers, uw foto’s te laten zien, uw eigen knutsels te tonen of uw tweedehands items van de hand te doen in de 2e hands markthoek, collectors items bewonderen en uw brandende vragen te stellen. Ook kunt u uitleg krijgen over het bouwen en verfraaien van uw dorp. De dag is van 10:30 tot 16:00 uur, en mogelijkheid voor lunch is aanwezig (op eigen kosten).

Er zijn o.a. stands van Ashtown, Dickensville-winkel.nl, Dorpjesshop.nl, My Village, 2e hands markt, en nog veel meer, kortom: De leukste “kerstdag” van het jaar mag u niet missen!

Ook wordt er weer een displaywedstrijd georganiseerd! Meer informatie en het inschrijfformulier volgt binnenkort!

Om uw overtollige items aan te kunnen bieden in de 2e hands markt, dient u dit aan te melden via de agenda. Verkopen op de 2e hands markt is uitsluitend toegestaan als u lid bent van de minidorpclub. Nog geen lid? Ga dan snel naar www.minidorp.nl en wordt gratis lid. Meld je vervolgens aan door het bedrag over te maken op de onderstaande rekening.(ver)Handelen van items buiten de zaal wordt niet op prijs gesteld. Aanmelden voor de 2e hands markt kan vanaf eind juli op deze pagina.

Om de kosten van de zaalhuur te kunnen dekken vragen wij dit jaar een bijdrage voor de clubdag:

Entrée vooraf betaald:  € 5,00 per persoon, dit is inclusief 1 consumptie!

U kunt het bedrag overmaken op rekening NL 95 MOYO 0895 4498 38 t.n.v. F.G.F. Custers,onder vermelding van clubdag 2019, uw naam en adres. U ontvangt van ons een bevestiging met het nummer, waarmee u toegang heeft tot de zaal. Let op: zonder entreenummer heeft u geen toegang tot de zaal. Vooraf betalen is mogelijk tot en met 26 september 2019.

Entrée aan de zaal: € 7,00 per persoon, ook inclusief 1 consumptie!

Parkeren is gratis, maar wel in de daarvoor bestemde vakken.

Er is catering aanwezig (op eigen kosten).

Graag tot ziens op de leukste kerstdag van het jaar!

gold logo-1dickensvilleluville-logoD56 logo my village

WWW.MINIDORP.NL

The following two tabs change content below.

Floris Custers

Redacteur

Een reactie