Tuincentrum Meeting Avri 2017

Dit jaar stond Avri in Oosteind / Dongen als één van de tuincentra meetings op het programma. Zowel voor ons als voor de medewerkers van Avri weer spannend, want zou het weer net zo’n succes worden als de vorige keer bij Avri?

Avri is een gezellig en knus tuincentrum met een prachtige kerstshow, en is gespecialiseerd in Luville, en verkoopt daarnaast ook My Village. Ondanks het slechte weer, was de opkomst overweldigend te noemen!

We werden ontvangen door Patrick, op een sfeervol pleintje. Het was zo druk, dat we het pleintje een paar keer groter moesten maken. Onder het genot van een kopje koffie ( wat vakkundig werd verzorgd door Gerrie & Ina) of thee en koeken werd er gezellig bijgekletst door de leden.

 

 

Tevens werd de prachtig nagebouwde Efteling attractie Aquanura door een ieder bewonderd, want het zag er betoverend uit; wat was hier een hoop werk in gestoken; echt zeer de moeite waard!

Vervolgens werd bekend dat we als MinidorpClub leden een mooie korting van 15% kregen tijdens deze dag!

Ook werd er een soort speurtocht georganiseerd als opvolger van de quiz; nu moesten de leden in de Luville ruimte zoeken naar twee items die er niet bij hoorden ( in dit geval Lemax items die tussen / achter de Luville items verborgen waren…. Voor degene die de items zouden vinden stond een mooie, door Avri beschikbaar gestelde Luville prijs te wachten… Na lang zoeken was Luuk ( de kleinzoon van Gerrie Giepmans) de eerste gelukkige, en vrij snel daarna werd ook het tweede item gevonden door Erica.

De mooie Luville prijzen werden uitgereikt, en dit nieuw geintroduceerde onderdeel bleek een groot succes te zijn! Naast dat alle leden het leuk vonden om te speuren werd gelijk de collectie goed nagelopen en werden de nodige aankopen gedaan!

 

Ons MinidorpClublid en zuiderbuur Franklin Deliege heeft de moeite genomen om een leuk en kort verslag van deze dag te schrijven:

De regen klettert op het dak. We stappen door een cool-white tunnel van ijsberen en andere pooldieren. De koffie en de koekjes zijn dan ook welkom voor de talrijke Minidorpen-leden! De Efteling is achter de hoek! Jawel, we bezoeken het Luville-pretpark in miniaturen, dansende fonteinen en muziek inbegrepen. De show wordt door een uitgebreide Efteling-collectie geflankeerd. De fonteinen rusten even en het is tijd om de andere Luville-dorpen te zien. Die pronken in lange kasten, al dan niet op een achtergrond van ‘My Village’. Hoe de kortingsbonnetjes besteden vraagt bedenktijd …Wel staat vast : bestuur,dank u voor de organisatie!

Bij deze wil ik Franklin bedanken voor zijn leuke verslag!

Al met al was het een heel gezellige en geslaagde meeting, waarbij we gezellig hebben bijgekletst, en leuke dingen hebben bekeken en aangeschaft.

Tevreden en met gevulde kofferbak trotseerden we nogmaals de regen om weer huiswaarts te gaan.

Tuincentrum Avri was echt de moeite waard! Patrick, dank voor je hulp en gastvrijheid!

Voor diegene die niet aanwezig konden zijn bij deze super gezellige meeting: Avri heeft ook een webshop waar je aankopen kan doen: Kijk snel op www.avri-tuincentrum.nl, het verzenden van je bestelling wordt gedaan binnen 48 uur!

Avri verdient een dikke pluim! Bedankt en graag tot een volgende keer!

Het was alweer de tweede tuincentrum meeting van 2017, iedereen bedankt voor z’n komst, we hebben ervan genoten, en volgens mij jullie ook.

 

The following two tabs change content below.

Floris Custers

Redacteur

Laatste berichten van Floris Custers (toon alles)