Meeting Tuincentrum de Boet 16-10-2016

Vandaag staat het bezoek aan het tuincentrum de Boet in Hoogwoud op het programma. Rond half tien wordt ik opgehaald door mede bestuurder Floris voor een gezellige rit naar het mooie Hoogwoud. De zon straalt en wij gaan iets doen met MiniDorpen…

Onderweg nog wat items opgehaald voor collega leden en dan door naar het tuincentrum. Ook al ligt het in Noord Holland toch moeten ook wij er bijna een uur voor rijden. Eenmaal aangekomen worden wij al door Gerrie verwelkomt.

boet1 boet-7

We gaan naar binnen en ik heb de taak om alle leden welkom te heten terwijl Floris naar Jose gaat om de afgesproken zaken op te halen. Jose is van het tuincentrum en beheert de afdeling van de dorpen.

We krijgen vandaag een bon van 25% welke op alle gerelateerde zaken is te gebruiken als het maar met een kerstdorp heeft te maken. Daarbij krijgen wij de folder van Lemax 2016 en een paar kleine boompjes.

Ik heb ondertussen de leden voorzien van een bon voor gratis koffie en of thee samen met een verse vulkoek. Floris doet nog even een woordje aan alle aanwezigen en dan kunnen wij door naar het dorp. boet-10

Eenmaal op de afdeling zijn er 3 merken te zien. Lemax en Luville staan prominent in het midden terwijl er voor de display van Dickensville een stalen zeilboot is aangekleed. Grappig is om te zien dat je dan meteen kan zien wie zo zijn voorkeur heeft voor een bepaald merk.

Overal staan leden gezellig te praten en te kijken naar de fraaie boet-11opstelling. Ondertussen zie je ook de meegenomen karretjes langzaam gevuld worden. De korting maar ook, de toch al lage prijzen van de Boet, komt langzaam binnen bij de leden.

boet-4Ineens zie ik 5 fonteinen in de karren verdwijnen naast andere nieuwe Lemax items als de bakfiets en de amsterdammertjes. Ook zie ik de nieuwe tjalk van de 11 steden serie in een kar liggen al weet ik niet of dat geheel vrijwillig was of dat de gelukkige nieuwe eigenaar een heel klein setje extra nodig had…

Rond het middaguur zien wij enkele leden naar boet3het tuincafe afzakken om daar even iets te nuttigen. Wie zijn wij dan om dat ook niet even te doen er is hier namelijk best lekker eten te krijgen. Na de lunch zakken we nog even terug af naar het dorp en zien daar dan toch ineens weer leden waarvan we net afscheid hadden genomen. Zo gaat er dan toch nog een extra Luville item naar het mooie Den Helder…

boet-2

Zelf nemen wij als de meeste leden zijn vertrokken afscheid van Jose en danken haar namens alle aanwezigen voor de mooie korting en geboden koffie en koek. Uiteraard kunnen ook wij het niet laten ook nog wat aan te schaffen.

Speciale dank aan tuincentrum de Boet en wie weet tot een volgende keer!

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Jan Kol jr. (toon alles)

5 reacties

 • rijksdaaldertje63
  voorgeldisveeltekoop@gmail.com'

  ook zou ik de nieuwe folder van lemax voor dit jaar willen hebben
  maar hoe kom ik eraan >>
  intratuin Enschede had m niet…
  Eddy

 • rijksdaaldertje63
  voorgeldisveeltekoop@gmail.com'

  helaas lag door een storing mijn inlog er een hele tijd uit…
  balen dat ik alweer 2 keer een leuk bezoek aan diverse centra heb gemist….
  ben nog op zoek naar brandweermannetjes heb vandaag maar weer in Enschede bij Intratuin alvast een setje van
  lemax op gehaald om dit jaar toch iets te kunnen maken met brandweer lieden..
  Iemand een idee hoe ik uit de kazerne van lemax zonder teveel gedoe de auto kan halen ?
  heb nl hele dorp in dickens stijl en dan hoort daar geen auto in toch ??
  Groetjes uit Enschede

 • mari van lokven
  mari.francien@home.nl'

  mooi verslag jan ,jammer maar het was iets te ver rijden voor ons

 • trees.spoelstra@gmail.com'

  Leuk verslag jan jammer dat ik er niet bij kon zijn

 • mogas98@gmail.com'

  D’r staat iemand op de groepsfoto te fotobomben !! 🙂