Meeting Tuincentrum Leurs 29-10-2017

Al jaren op de agenda van de MinidorpClub, en dus ook dit jaar gingen we weer naar Tuincentrum Leurs in Venlo…

Gelukkig ging de wintertijd in en konden we een uurtje langer slapen voordat we ons in alle vroegte gingen melden op het parkeerterrein bij tuincentrum Leurs.

De opkomst was weer uitstekend te noemen, er waren weer genoeg dorpsgekken afgereisd naar het Limburgse Venlo.

Toen we naar binnen mochten, gingen we eigenlijk automatisch naar het tuincafé, voor een ontbijtje, maar het bleek dat er sinds kort een 2e tuincafé is en daar had Hubert voor ons gereserveerd en een heel ontbijt klaar staan…

Daar heerlijk ontbeten, en vervolgens met de andere leden de kerstshow en de diverse dorpjes gaan bekijken.

Leurs heeft er voor gekozen om geen groot dorp neer te zetten, maar hier en daar op de afdeling overal kleine displays te bouwen. Vooral de kleine dorpjes in de barbeque’s sprongen in het oog, en ook de haloween display zag er erg gaaf uit, met een gaaf rooster fantastisch mooi afgewerkt!

Na het bijkletsen met diverse leden, en nog een drankje in het tuincafé gingen we naar de kassa om onze nieuwe aanwinsten af te rekenen.

Tuincentrum Leurs, bedankt voor de gastvrijheid! en de mooie speciale aanbieding voor onze leden.

Wie weet tot volgend jaar.

( Dus houd onze agenda en de Facebook pagina in de gaten! ook in 2018 zijn er evenementen! )

 

Franklin de Liege uit Mechelen, België was zo vriendelijk om ook een stukje te schrijven over deze meeting:

  

Leurs, dat is de eerste activiteit voor de leden van Minidorp in de winteruren. Leurs, dat is een lekker ontbijt in hun nieuwe ‘La Piazza’ onder een hemel van fonkelende kronen en sterren.
Leurs, dat zijn rijen Lemax, Lemax in kastjes, in aquariums, in hanglampen, op barbecues, op bergen van ‘My Village’. Griezelen in Spooky Town, wandelen langs een gracht, facades tellen!
De korting, even uitrekenen…Duits en Nederlands sprekende karretjes rollen voorbij. Tja, het is er druk maar de kerstman fietst rustig heen en weer op een draad.
Nog eens : dank u, bestuur, voor de organisatie!
Franklin bedankt voor je leuke bijdrage!

The following two tabs change content below.

Floris Custers

Redacteur