Dickensville Elfsteden Ideeenbus 2017

Zoals tijdens de Open dag bij Dickensville bekend werd gemaakt, heeft Peha naar aanleiding van het succes van de vorige editie, is besloten om dit jaar weer een elfsteden ideeënbus te organiseren.

In deze ideeënbus kan iedereen die lid is van minidorp.nl zijn of haar idee insturen voor uitbreidingen van de Dickensville Elfsteden Series. 

Dit omdat de producent van Dickensville Elfsteden Series open staat voor de ideeën van ons als verzamelaars.

Het is een speciale kans voor ons als minidorp clubleden om op deze manier onze wensen te uiten en daarmee kans maken dat jouw idee wordt opgenomen in de Dickensville collectie van 2018. Deze ideeënbus is alleen en speciaal voor de MinidorpClub georganiseerd.

Waarom meedoen met deze ideeënbus?

->Je kan leuk en creatief bezig zijn voor je (kerst)dorp, waarbij je zelfs kans maakt dat jouw idee uitgekozen wordt, waardoor je kans maakt op één van de prachtige prijzen.  

-> Na het beoordelen van de inzendingen wordt door Dickensville Elfsteden Series een top 3 samen gesteld van beste, en goed uitvoerbare ideeën voor uitbreiding van de Elfsteden Series.

-> Het idee van de winnaar zal daadwerkelijk worden uitgewerkt, ontwikkelt en geproduceerd in de Dickensville Elfsteden Series!! 

Wat is er nou mooier als jouw ontwerp in de serie terug te zien in de schappen van de minidorp verkopers.

De winnaar van 2016, Jan Kol jr. adviseert: Kom met een goed en origineel idee en wellicht staat jouw item wel op de poster van de collectie 2018! Het is een leuke ervaring dat je eigen idee in de showroom staat, en straks ook in de winkels ligt.

 

Waar moet een goed idee aan voldoen?

  • Het moet Nieuw en Origineel zijn
  • Alleen een naam van een pand, accessoire of figurine geven is niet voldoende; Ideeën die kans willen maken moeten ondersteund zijn door bijv. foto’s, tekeningen of toelichtingen hoe het miniatuur eruit moet komen te zien, bijvoorbeeld door het toevoegen of juist weglaten van elementen/accessoires.
  • Het uiteindelijk gekozen idee zal gekozen worden op basis van originaliteit, toepasbaarheid binnen de serie en haalbaarheid in productie. (een te groot pand is bijvoorbeeld niet haalbaar i.v.m. de kosten voor de grondstoffen en vervoer, mits een groot pand geminimaliseerd kan worden op een mooie manier waardoor wel de herkenbaarheid blijft).
  • Inschrijvingen dienen uiterlijk 01 juli 2017 in ons bezit te zijn.

De beoordeling van de ideeën zal worden gedaan door een team van Dickensville Elfsteden Series. Hier heeft team Minidorpen.nl geen enkele invloed op. Zo blijft de uitslag van deze ideeënbus geheel onafhankelijk.

(NB. aan het aanleveren van het idee kunnen geen rechten worden ontleent,

en het artikel zelf wordt eigendom van Peha .)

Inschrijvingen dienen per email te worden aangeleverd op: 11stedenideeenbus@gmail.com

The following two tabs change content below.

Floris Custers

Redacteur

Een reactie

  • happyfeet-rosa@ziggo.nl'

    Het was echt een fantastische dag, waar ik met heel veel plezier aan terug denk.
    nogmaals onwijs bedankt. groetjes Rosa en Ron