Verslag Knutseldag 2019

Traditiegetrouw het eerste evenement van het jaar wat door de MinidorpClub wordt georganiseerd in inmiddels een vertrouwde locatie in Achterveld.

Door wat voorgaande afspraken vertrekken Floris en ik in onze beide auto’s naar de Moespot waar we worden opgewacht door Chantal en Liesbeth. Ondertussen gaat dan alles op een soort van automatische piloot.

Binnen een mum van tijd staan alle tafels in de bekende opstelling, ligt er afdekken zeil op en loopt de koffie te pruttelen. Door alle vooraf aangemelde en betaalde inschrijvingen weten wij wie er precies komen dus is ook de lunch goed geregeld. Gelukkig nemen een aantal leden ook wat te snoepen mee. Ik was er al bang voor… 😉

Na een kort welkom kan iedereen aan de klus. De grootste groep zit nabij Joop en zijn klei kunsten. Maar ook worden er bomen gemaakt, electra gerepareerd en worden er werkstukjes getoond die vooraf op Facebook waren aangekondigd. Vele leden hebben hier vele details in zich opgenomen en we hopen later dit jaar meer zelf gemaakte items te zien.

Halverwege de dag wordt er gezorgd voor een broodje kroket en zo zijn er ook nog andere broodjes te krijgen. Her en der wordt er lekker bijgepraat want wij hebben elkaar nu alweer even niet gezien.

Aan het einde van de dag hebben de nog aanwezige leden alles netjes weer terug gebracht in de oorspronkelijke staat en kon Chantal weer met een gerust hart de zaal terug geven aan de verhuurders.

Dank aan allen die hier aan hebben meegewerkt voor en tijdens de dag! Jan

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Jan Kol jr. (toon alles)