De oprichter van de MinidorpClub draagt stokje over.

Beste Minidorpers,

Bijna 15 jaar kerstdorpen

En dan… is het tijd, tijd om los te laten.

In 2004 kocht ik mijn eerste huisjes en raakte verslaafd. In 2005 richten ik Minidorp.nl op en voerde in 2008 een upgrade door waardoor er meer info gevonden kon worden. En die info werd gevonden. Maar ik ook… er volgden vele mooie momenten, bijeenkomsten, workshops, Clubdagen, interviews, beurzen opbouwen ( mooie herinneringen aan ! ), Leuke ontmoetingen ( o.a. met alle leveranciers), reizen, bouwen in binnen en buitenland van honderden dorpen, een collectie, nee verschillende collecties van honderden items thuis.

Artikelen in binnen en buitenlandse media, De oprichting van de MinidorpClub in 2010, Vijf jaar lang een Clubblad gemaakt en uitgegeven, een nieuwe website in 2014, Een boekje van mijn hand, meedenken aan ontwerpen van Kerstdorp items, ja tot zelfs echt ontwerpen.. iedereen en alles wat enigszins gerelateerd kon worden aan dorpen kwamen op mijn pad voorbij… totdat… ik merkten dat mijn kaarsje langzaam doofde.. De passie maakte plaats voor overkill.

Zondag op de 9e Clubdag j.l heb ik het medegedeeld… ik draag het stokje van de club over aan Floris Custers en Jan Kol. Zei hebben bewezen dat ze (samen met andere vrijwilligers) de club kunnen runnen zoals hij bedoeld is, een gemoedelijke groep waarbij iedereen met respect voor elkaar geniet van hun hobby. Een groep/club waar leden graag hun info delen. Met trots mag ik wel zeggen, een club mensen die het leuk hebben met elkaar!

En nu dan? Wel, Ik blijf eigenaar/oprichter van Minidorp.nl, ik richt mij verder op mijn andere hobby, schilderen en voor U… Verandert er helemaal niks! Behalve dan dat ik persoonlijk geen beheer meer doe van het Club deel én achter de schermen langzaam alles van “dat deel” zoals o.a Facebook/instagram en meetings ga overdragen aan het huidige beheer. Ik weet zeker dat de MinidorpClub, mijn kindje, in goede handen is en ik wens iedereen vanaf deze plek een heel mooi kleurrijk dorp-seizoen!


Bedankt allemaal voor jullie bijdragen aan mijn persoonlijke groei en de club! Samen hebben we in Nederland en ver daarbuiten toch ff wat moois op de kaart gezet!

Ik hoop van harte dat u de MinidorpClub en de nieuwe beheerders blijft steunen in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Mark de Vries (Founder)

Het was mooi!

 

The following two tabs change content below.

Mark de Vries

Oprichter Minidorp.nl, VillageWorld en de MinidorpClub.

Laatste berichten van Mark de Vries (toon alles)

2 reacties

 • trees.spoelstra@gmail.com'

  Mark dank je wel voor alles wat je mij hebt geleerd,ik heb je leren
  Kennen in den Bosch en ben gelijk lid geworden dus 13 jaar geleden
  Ik het net een rot jaar achter de rug en wilde niet meer bouwen maar
  Door jou ben ik toch weer begonnen en doe het weer met plezier
  Leuk was mijn eerste workshop in nieuwegein oer gezellig .
  Nogmaals dank je wel ,en hoop dat je nieuwe passie met net
  Zoveel plezier gaat runnen maar dat komt wel goed .
  Liefs van jan en mij

 • linda.bousard1@telenet.be'

  Heel veel succes met je nieuw ingeslagen weg,je gaat dat ook super doen .Linda