Dit domein is te koop

T.E.A.B

Het is mooi geweest, na vele jaren komt er dan een bord in de tuin… . Het hele dorp Minidorp.nl is nu ter overname.

Wat zijn de gevolgen voor u als bezoeker?

Voorlopig helemaal niks. U kunt de site gewoon bezoeken en rustig genieten van alle info en tips. Zoals we ooit bedoeld hebben, een info bron voor uw hobby.

Een aantal pagina’s waren alleen zichtbaar na inloggen. Dit is veranderd. u hoeft/kunt zich niet meer te registreren en reeds geregistreerde gegevens zijn verwijderd. Zodat iedereen zich zonder zorgen over zijn/haarprivacy gewoon kan genieten van alle informatie op Minidorp.

De MinidorpClub ©

De MinidorpClub© op Social media draaide al enige tijd zelfstandig onder een ander beheer. Nadat het nieuwe beheer van de club te kennen gaf geen prijs meer te stellen op de interactie met deze site om onduidelijke reden, zijn zij ook niet meer verbonden aan deze site. ( Mede de reden om deze site te koop te zetten) Uw registratie daar staat los van hier. U bent natuurlijk vrij om lid te worden van één van de inmiddels vele clubjes op social media. De club die nu pretendeert opgericht te zijn in 2009, claimen dit onrechtmatig en bestaat pas sinds 2019. De oorspronkelijke MinidorpClub© was opgericht in 2010 en zou in 2020 haar 10 jarig bestaan vieren. Uiteraard is de naam MinidorpClub op Facebook (groep) nog gekoppeld aan deze site en zal bij de overname worden overgedragen.

Wat is Minidorp.nl

Minidorp.nl is in 2005 opgericht om meer mensen kennis te laten maken met het fenomeen Kerstdorpen. Was het in het begin nog een kleinschalige website met enkele tips is het na de 2e modernisering in 2014 uitgegroeid tot een niet meer weg te denken bron van informatie (met tienduizenden bezoekers per maand) over écht alles wat met kerstdorpen te maken heeft. Met vele tips en onafhankelijk van elk merk zorgt minidorp er al jaren voor dat steeds meer mensen geïnteresseerd raken in, en plezier krijgen aan deze hobby.

Heeft u serieuze interesse? mail dan naar minidorp@gmail.com.

De nieuwe eigenaar dient te beschikken over goede kennis van WordPress en enige verbinding te hebben met deze hobby zodat de site actueel kan blijven. Tienduizenden bezoekers per maand zoeken hier naar nieuws, info en tips over hun hobby.

The following two tabs change content below.
clippo@upcmail.nl'

Clippo

clippo@upcmail.nl'

Laatste berichten van Clippo (toon alles)