Sponsoring

Ook onze MinidorpClub© kan eigenlijk niet bestaan zonder hulp van anderen. Er is gelukkig veel hulp van vrijwilligers, maar het is onmogelijk om zonder financiële ondersteuning de website en club te laten functioneren. Onze club is zonder contributie en vrij toegankelijk voor iedere verzamelaar of hobbyist van Minidorpen en Kersthuisjes… Uw doelgroep!
Sponsoring is een van de mogelijkheden om meer mogelijk te maken voor de leden van de MinidorpClub© en de activiteiten die gedurende het jaar worden uitgevoerd.
Op dit moment zijn er gelukkig al een aantal bedrijven die in de vorm van sponsoring de club ondersteunen.

Heeft u ook interesse?
Wij bieden verschillende vormen van sponsoring aan. Tegen een kleine financiële vsteun_onsergoeding krijgt u bijvoorbeeld al een advertentieplek op onze zeer goed bezochte website.. Omdat wij als vereniging door de Belasting niet worden gezien als een commerciële instelling en dus ook geen BTW mogen rekenen/terugvragen kunt u ons “netto” steunen. Wij praten dan ook over sponsoring i.p.v. adverteren. Uiteraard is het wel mogelijk om een factuur te ontvangen.

Voor vragen over de manier waarop u ons kunt steunen kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op! Alvast bedankt voor uw interesse!

( overige Acquisitie/aanvragen link ruilen e.d. naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld ) 

MinidorpClub© is ingeschreven als vereniging/club met beperkte rechtsbevoegdheid bij de KvK te Hoorn onder nummer 37161848.