Tips deel 1 We gaan beginnen…

8717545191644

(Klik op de rode regel en lees de hele tip!) 

Kersttrends 2018

1 EEN PLAATS ZOEKEN

Klik op de rode tekst voor de tip… “Nu wil je natuurlijk meteen beginnen. Kijk eens goed rond in je huiskamer naar geschikte plekjes…”

2 EEN PLAN MAKEN

“We hebben het nu nog niet over landschappen en bergen, deze komen later aan bod. We gaan eerst kijken hoe en of de items passen in een….”

3 DE BASIS (BERGEN EN LANDSCHAP)

“Een natuurgetrouw landschap is ook redelijk eenvoudig te realiseren en doen uw items nog mooier tot zijn recht komen….”

4 MINDER PLAT BOUWEN

“Je hoeft niet altijd de hoogte in… Dit kan ook echter een watertje zijn dat dieper ligt dan het geheel. Bijvoorbeeld een gracht, al dan niet bevroren”

5 WATER EN IJS NA MAKEN

Bij de meeste landschappen vind men wel een stukje water terug. Hetzij bevroren om de schaatsers een eigen plekje te geven of juist niet, om de boten te plaatsen.. dit kan een meertje zijn of….”

6 KLEINE DISPLAYS

“Kleine displays kunnen net zo bevredigend zijn als je deze leuk opstelt. Één of twee huisjes in een klein tafereeltje is net zo sfeervol als een mega dorp, misschien door de details zelf wel leuker…”

7 EEN ACHTERGROND

Mooie plaatjes geven diepte of een effen achtergrond brengt juist rust en benadrukt het verlichte dorp….”

# 8 HANDIG GEREEDSCHAP

Bij het opzetten / bouwen van je kerstdorp heb je soms naast je creativiteit ook gewoon wat handig gereedschap nodig. Hieronder lichten we een paar producten toe die wel eens…..”