Contact

AUB leest u dit eerst, voordat u het formulier invult… 

Contact met Minidorp.

Wanneer u vragen, suggesties, tips of ideeën over deze website en/of Minidorp heeft, kunt u gebruik maken van onderstaand contact formulier. Iemand van het Minidorp team zal dan zo spoedig mogelijk reageren.

Heeft u een vraag over een specifiek product of tip?

Probeer dan eerst uw antwoord te vinden via FAQ in het menu, de zoekfunctie hier op de site (Er staan minstens 4 pagina’s vol tips en strips) of sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Hier zitten vele gebruikers met wellicht de oplossing. Komt u er niet uit kunt u alsnog gebruik maken van onderstaand contact formulier. Vermeld dan duidelijk om welk item het gaat, liefst met item nummer en fabrikant. Indien wij geen antwoord weten op uw vraag spelen wij deze desnoods door naar de leverancier/importeur.

Garantie.

De verkoper is de partij waarmee u de overeenkomst heeft. Dus is hij aansprakelijk voor het naleven van de overeenkomst. Bij klachten en/of defecten dient u zich binnen de garantie termijn bij hun te melden. Voor vragen over garantie kunt u dus geen gebruik maken van dit contact formulier. Minidorp / Village-world is een onafhankelijke informatie bron en kan daar helaas niet in bemiddelen.

GDPR regelgeving

Meer info over hoe wij omgaan met de privacy en de regelgeving hieromtrent kunt u HIER vinden

U HOEFT ZICH NIET UIT TE SCHRIJVEN DIT IS REEDS GEBEURD.

Mvg
Wim van Oostende