Contact

AUB leest u dit eerst, voordat u het formulier invult… 

Contact met Village-World en de MinidorpClub.

Wanneer u vragen, suggesties, tips of ideeën over deze website en/of de MinidorpClub heeft, kunt u gebruik maken van onderstaand contact formulier. Iemand van het Minidorp team zal dan zo spoedig mogelijk reageren. Voor het aanvragen van een abonnement op de nieuwsbrief van de MinidorpClub gebruikt u het inschrijf blokje op de hoofdpagina.

Heeft u een vraag over een specifiek product of tip?

Probeer dan eerst uw antwoord te vinden via FAQ in het menu, de zoekfunctie hier op de site (Er staan minstens 4 pagina’s vol tips en strips), het Kerstdorpen.nl forum of onze sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Hier zitten vele gebruikers met wellicht de oplossing. Komt u er niet uit kunt u alsnog gebruik maken van onderstaand contact formulier. Vermeld dan duidelijk om welk item het gaat, liefst met item nummer en fabrikant. Indien wij geen antwoord weten op uw vraag spelen wij deze desnoods door naar de leverancier/importeur.

Garantie.

De verkoper is de partij waarmee u de overeenkomst heeft. Dus is hij aansprakelijk voor het naleven van de overeenkomst. Bij klachten en/of defecten dient u zich binnen de garantie termijn bij hun te melden. Voor vragen over garantie kunt u dus geen gebruik maken van dit contact formulier. Village-world is een onafhankelijke informatie bron en kan daar helaas niet in bemiddelen.

Wij zijn geen verkopers (!)

Tevens wijzen wij u er op dat wij geen verkopers zijn, dus helaas ook geen (lang gezochte) items kunnen leveren. Voor deze vragen verzoeken wij u ook om geen gebruik te maken van dit formulier. Ook weten wij niet waar sommige items nog te vinden zijn als ze niet meer in de winkel verkrijgbaar zijn.. Daarvoor hebben wij een markthoek op Facebook.

GDPR regelgeving

Meer info over hoe wij omgaan met de privacy en de regelgeving hieromtrent kunt u HIER vinden