Over Ons

Welkom op de de meest complete website over kerst- en miniatuurdorpen. Minidorp.nl is  opgericht in 2006, voor en door hobbyisten en verzamelaars van kerstdorpen en alle accessoires die daar bij horen. Hier vind u echt alles over uw hobby! Via deze website hopen wij u iets meer te vertellen over het fenomeen kerstdorpen en hun geschiedenis, u enkele tips mee te geven om uw items mooi uit te stallen of om zelfs een echt minilandschapje te maken.

U vindt hier namelijk links naar o.a. de makers van deze zeer  gedetailleerde miniatuur huisjes, zoals Lemax, Department56,  Luville, piko, Dickensville, My village en vele andere leuke  sites. Ook vindt u op deze website pagina’s vol handige tips en  trucs die u kunnen helpen met het opzetten van uw eigen “verzamelaars dorp”. In de foto albums zijn honderden foto’s te  zien en zo bezoekt u “virtueel” dorpen over de hele wereld! Op de nieuwspagina leest u het laatste nieuws en via de multimedia link download u de laatste catalogus. (members only )

Natuurlijk volgt u ons vanaf nu ook op Twitter, ontmoet via onze Facebook groep mensen met dezelfde hobby en kletst lekker mee in het Kerstdorpen.nl forum. Kortom, surf gerust rond en laat u meeslepen in de wondere wereld van de verlichte dorpjes…creëer uw eigen droomsfeer met verlichte huisjes en de vele figurines die het kerstdorp compleet maken! Hopelijk beleeft u straks ook het trotse gevoel wat al vele verzamelaars ervaren als zij hun kerstdorp weer uit de dozen halen en genieten van hun eigen verlichte miniatuurstadje…

Ook is deze site de basis van de enige echte MinidorpClub©, voor verzamelaars van Kerst en Minidorpen! Het is mogelijk om uzelf aan te sluiten bij een club die helemaal over uw hobby gaat. En deze club biedt u vele voordelen. Mensen die zich ( gratis sinds 1 dec 2014 ) inschrijven op deze site noemen we MinidorpClub© leden. Deze leden kunnen deelnemen aan meetings en profiteren van sponsor acties e.d.

Eenmaal geregistreerd en ingelogd ziet u meer pagina’s, submenu’s en mogelijkheden op de website.

Heeft het dorpsvirus u echt helemaal te pakken en wilt u nog meer uit uw hobby halen? Schrijf u dan gratis in op deze site en abonneer op onze nieuwsbrief bij de enige echte kerstdorpen club van Europa, de MinidorpClub©

testkop 2

advertentie: