4. Natuur toevoegen

Tot 60% korting!

Wanneer je een landschap aan het opbouwen bent, wil je waarschijnlijk wel dat het lijkt alsof je miniatuurwereldje een stukje is van de echte wereld, een beetje de echte natuur nabootsen zeg maar. Waarom dan niet ook elementen uit de echte natuur toevoegen.

 

Eenmaal verslaafd aan deze hobby kijk je met andere ogen naar alles om je heen. In winkels, op internet, tuincentra en overal waar je op visite komt, kijk je vanuit het oogpunt van een “dorper”.

 

“Wat kan ik gebruiken, hoe zou dat staan enz. enz.” Dit is niet schadelijk of vreemd en eigenlijk is het ook niet meer te stoppen. Zelfs een wandeling in de buitenlucht helpt niet meer (!), dus maak van de nood een deugd en trek er gewoon lekker op uit.  

 


Van alles om je heen in de natuur is te gebruiken in uw landschapje, en als je iets meeneemt wat los ligt, met respect voor de natuur natuurlijk, dan is het nog gratis ook…Maar bovenal uniek! Zo kunnen kleine steentjes “grote” rotsblokken zijn in uw dorp en kleine takjes worden volwassen bomen. 

 

Op de bloemschikafdeling van creatieve winkels en tuincentra zijn hele handige krammen verkrijgbaar die prima geschikt zijn om deze natuurlijke elementen vast te zetten in uw landschap basis. Met een beetje spuitsneeuw geeft u uw vondsten een winters uiterlijk. En in combinatie met uw gekochte materialen maakt u hiermee een hele speciale “eigen” display.

   

We zijn benieuwd naar uw resultaat. Deel dit op onze Facebook groep!