Schneewald

Met Luville Schneewald vier je Kerstmis in de Oostenrijkse Alpen

Badend in het licht van olielampen begint de priester aan zijn middernachtsmis. Dorpsbewoners, boerenfamilies, houtbewerkers én de gasten uit het hotel hebben de après-ski een avondje gelaten voor wat deze is om de kerstmis te kunnen bijwonen. Op de verlaten pistes dwarrelen dikke sneeuwvlokken neer. Morgen wordt er in het dorp een uitbundig kerstbanket gehouden. Een plek waar inwoners elkaar verhalen vertellen die al generatie op generatie worden doorgegeven.

Luville - Outdoor Pizzeria - Nu Voorverkoop
Special Price € 22,46 Regular Price € 24,95
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Luville - Christmas Market
Special Price € 22,46 Regular Price € 24,95
Luville - Christmas Market Beer Stand - Nu Voorverkoop
Special Price € 26,96 Regular Price € 29,95
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Luville - Cafe - Facade
Special Price € 79,16 Regular Price € 87,95
Luville - Butcher
Special Price € 62,96 Regular Price € 69,95
Luville - Wintersport Shop - Facade
Special Price € 61,16 Regular Price € 67,95
Luville - Cinema - Facade
€ 72,95
Luville - Saint Bernard
Special Price € 6,12 Regular Price € 6,80
Luville - Reindeer Doctor
Special Price € 53,96 Regular Price € 59,95
Luville - Bear Cave
Special Price € 17,96 Regular Price € 19,95
Luville - Reindeers
Special Price € 7,65 Regular Price € 8,50
Luville - Edelweis Hotel
Special Price € 89,10 Regular Price € 99,00
per pagina
Sorteer op sort-descending

Een collectie met wintersportthema

Luville Schneewald is een collectie die je meeneemt op reis naar de Oostenrijkse Alpen van de jaren ’50 . Het thema van het Nederlandse kersthuisjesmerk Luville richt zich op een traditioneel kerstdorp uit die regio. Je vindt er typisch Oostenrijkse huizen, skiliften, pistes, kabelbanen en natuurlijk wintersporters. Schneewald kun je vertalen met ‘sneeuwwoud’ of ‘besneeuwd bos’. Precies wat deze Luville collectie beschrijft. Het wintersportthema is geliefd onder bouwers van minidorpen en nog eens extra onder degenen die zelf ook van wintersport houden.

 

Met de hand geschilderde items

Het Nederlandse merk Luville vervaardigt zijn huisjes voornamelijk van porselein en gebruikt daarnaast ook kunststof. Voor de Luville Schneewald collectie is dat niet anders. De items zijn stuk voor stuk met de grootste zorg ontworpen en tot in detail uitgevoerd. Allemaal worden ze met de hand geschilderd. Dit betekent dat je altijd een uniek item in handen hebt, maar ook dat dit een levensechte uitstraling heeft.

 

Favorieten uit de Schneewald collectie

De Luville Schneewald collectie bestaat uit alle elementen die je in een winters bergdorp zou verwachten. Geliefde items zijn onder andere het hotel, het kerstwinkeltje, de bierbrouwerij, de kerstmarkt, het picknickbankje, de winterse barbecue in de buitenlucht en de rendieren.

 

Luville Schneewald combineren met andere collecties

De klassieke en charmante uitstraling van de Luville Schneewald kersthuisjes, figuren en accessoires zorgt ervoor dat deze goed kan worden gecombineerd met andere collecties. Hierbij kun je denken aan de andere Luville dorpen, zoals Molendam of Ville de Reidy, maar ook collecties van merken als Lemax. Zo zouden tal van items uit de Luville Schneewald collectie ook niet misstaan in Caddington Village of Vail Village van Lemax. Met accessoires en landschapselementen als bomen maak je je dorp helemaal compleet.