Lemax & Norman Rockwell 2023

Lemax & Norman Rockwell 2023

Lemax & Norman Rockwell - Stockbridge Main Street at Christmas

Lemax heeft zeven beroemde gebouwen uit het iconische schilderij "Stockbridge Main Street at Christmas" van Norman Rockwell aan de kerstdorpcollectie van 2023 toegevoegd. Compleet met sfeervolle verlichting en prachtige inside scènes worden de exclusieve Stockbrigde kersthuisjes, die enkel tot stand konden komen door het Lemax & Rockwell partnerschap, in unieke verpakking geleverd.

 

"Home for Christmas" als symbool voor Kerstmis in Amerika

Norman Rockwell was een populaire Amerikaanse schilder en illustrator die zijn hartverwarmende en soms ook humoristische werk aan meer dan 150 bedrijven leverde, waaronder Pepsi en Parker. Vooral zijn kerstschilderijen die hij in opdracht van Hallmark Cards maakte, waren vanwege het traditionele kerstgevoel die ze uitstraalden, erg populair. Het panoramische schilderij "Home for Christmas", van het nostalgische kersttafereel tijdens schemering op de Main Street in Stockbridge, werd zelfs het symbool voor Kerstmis in Amerika.

 

Voor een nostalgisch en traditioneel kerstgevoel in je eigen kerstdorp

Lemax heeft de gebouwen uit Stockbridge voor de productlijn van 2023 in miniatuur nagemaakt, zodat deze unieke gebouwen in de stijl van het kerstschilderij, hetzelfde nostalgische en traditionele kerstgevoel in jouw kerstdorp zullen geven. 

Lemax Rockwell - Nejaime's Stockbridge Shop
€ 228,99
Lemax Rockwell - Williams & Sons Country Store
€ 174,95
Lemax Rockwell - Antique & Gift Shop
€ 218,99
Red Lion Inn hotel van Lemax en Norman Rockwell is een kersthuisje met verlichting en kerstversiering
€ 258,95
Lemax Rockwell - Town Offices 1884
€ 184,95
Lemax Rockwell - Berkshire Bank & Trust Company
€ 138,95
Lemax Rockwell - Public Library
€ 214,95
per pagina
Sorteer op sort-descending