Tot 25% korting op alle Lemax artikelen! 20% op alle Luville artikelen (Behalve Efteling)!

Efteling

Sprookjesachtige wereld van de Luville Efteling collectie

De meest sprookjesachtige plek van het hele land is zonder enige twijfel de Efteling. Een heerlijk park voor jong en oud waar iedereen zijn dagelijkse beslommeringen even vergeet. Dankzij Luville hoef je niet meer naar Kaatsheuvel af te reizen om je in deze sfeer onder te dompelen. Het van oorsprong Nederlandse merk heeft namelijk ware Efteling kersthuisjes en figuren in zijn assortiment. Er hoeven geen kinderen in huis te zijn om de Luville Efteling op te bouwen; het pretpark is voor alle leeftijden en dat geldt voor deze collectie net zo!

Paddenstoel
€ 3,80
Prullenbak
€ 7,50
Sprookjesbos
€ 17,95
Waterput Vrouw Holle
€ 17,95
Prullenmand
€ 8,80
Bankje
€ 6,70
Boek op Standaard
€ 6,20
Oven Hans en Grietje
€ 12,95
Brug Tobbelientje
€ 12,95
Luville Efteling - Verlichte Kale Boom
€ 22,95
Kabouter in Boot
€ 14,95
Hek
€ 8,30
Sorteer op
per pagina

Je eigen Sprookjesbos bouwen

Producent Edelman, de eigenaar van het merk Luville, introduceerde de eerste Efteling kersthuisjes en figuren voor het eerst in 2009. Dat deed het toen in de winkels van Intratuin. Tegenwoordig is de collectie op veel meer plekken verkrijgbaar en is de lijn dusdanig gegroeid, dat je er een leuk dorp mee kunt bouwen. Zo vindt u in de Luville Efteling collectie bijvoorbeeld het Kasteel van Doornroosje, het Huis van Sneeuwwitje, het Huis van Hans en Grietje, het Huis van Repelsteeltje, het Kabouterhuis en nog veel meer. Zo bouwt u zelf uw eigen Sprookjesbos met de prachtige Efteling huisjes van Luville.

 

Efteling figuren en accessoires

Naast de Efteling huisjes voert Luville ook een breed aantal Efteling figuren en accessoires, waaronder de Sprookjesboom, de Zeven Geitjes bij de Klok, de Muziekdoos met de Rode Schoentjes, de Wensbron, de Muzikale Paddenstoel, de Elfjes, de Wachters van de Indische Waterlelies, Roodkapje, een Ridder, Ezeltje Strekje, de Waterput van Vrouw Holle, een rieten prullenbak met het bordje ‘Papier Hier’ en natuurlijk Pardoes, dé mascotte van ons favoriete pretpark. Dit in combinatie met de Efteling huisjes zorgt voor een prachtig sprookjesbos.

 

Parkattracties

Het Sprookjesbos is een sectie van de Efteling met prachtige Efteling huisjes waarbij je heerlijk weg kunt zwijmelen. De Luville Efteling collectie heeft echter ook de attracties van het park in zijn collectie. Denk bijvoorbeeld aan de vuurspuwende draak of de reusachtige roofvogel die je bij de ingang van Vogel Rok tegenkomt.

 

 

Sprookjesachtige miniatuurwereld voor alle seizoenen

De meeste liefhebbers van miniatuurdorpen die gecharmeerd zijn van de Luville Efteling collectie, geven aan dat dit komt doordat de items zo herkenbaar zijn. Zeker wanneer je gek bent op de Efteling, is deze verzameling iets voor jou. Besluit je een Efteling dorp te bouwen? Zorg er dan voor dat er een goede balans bestaat tussen Efteling kersthuisjes en andere miniaturen, om zo het geheel nog levendiger te maken. Overigens hoef je je voor het bouwen van dit dorp niet tot het kerstseizoen te beperken; deze sprookjesachtige miniatuurwereld mag het hele jaar door gezien worden!

 

 

Luville Efteling huisjes bij Minidorp

Wilt u uw eigen sprookjesbos bouwen, dan bent u bij Minidorp aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan Efteling huisjes van Luville. Hiermee kunt u gemakkelijk de magische sfeer van de Efteling nabootsten bij u thuis. Hiernaast bent u bij Minidorp ook verzekerd van de beste service en een snelle levering. Twijfel daarom niet meer en bestel uw Efteling huisjes gemakkelijk online bij Minidorp.