Efteling

Luville Efteling kerstdorp - Sprookjesachtig themapark in miniatuur

Het Efteling Kerstdorp van Luville is een magisch en sprookjesachtig themapark in miniatuur. De Efteling collectie van het Nederlandse merk bestaat namelijk uit miniatuurversies van allerlei huisjes, kastelen en bouwwerken die ook in het populaire amusementsoord in Kaatsheuvel te vinden zijn. Allemaal nauwkeurig en tot in het kleinste detail nagemaakt van de meest geliefde sprookjes en attracties uit diverse themagebieden van het pretpark. Veel van deze miniatuurhuisjes hebben dezelfde romantische stijl van Anton Pieck als de originele huisjes in het Sprookjesbos. Dankzij Luville hoef je niet meer naar Kaatsheuvel af te reizen om je in deze sfeer onder te dompelen. En er hoeven geen kinderen in huis te zijn om de Luville Efteling op te bouwen; het amusementspark is voor alle leeftijden en dat geldt voor deze magische Efteling collectie net zo!

Luville Efteling - Pagode
€ 62,95
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Efteling - Huis van Holle Bolle Gijs Miniature - Nu Voorverkoop
€ 5,50
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Paddenstoel
€ 3,80
Efteling -Prullenbak - Nu Voorverkoop
€ 7,30
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Sprookjesbos
€ 17,95
Waterput Vrouw Holle
€ 17,95
Prullenmand
€ 8,80
Bankje
€ 6,70
Boek op Standaard
€ 6,20
Oven Hans en Grietje
€ 12,95
Brug Tobbelientje
€ 12,95
Luville Efteling - Verlichte Kale Boom
€ 22,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Je eigen Sprookjesbos bouwen

Producent Edelman, de eigenaar van het merk Luville, introduceerde de eerste Efteling kersthuisjes en figuren in 2009. Tegenwoordig is de lijn dusdanig gegroeid, dat je er een groot dorp mee kunt bouwen. Zo vind je in de Luville Efteling collectie bijvoorbeeld het Kasteel van Doornroosje, het Kasteel van Sneeuwwitje, het Huis van Hans en Grietje, het Huis van Repelsteeltje, het Kabouterhuis en nog veel meer. Hiermee bouw je zelf je eigen Sprookjesbos met de prachtige Efteling huisjes van Luville.

 

Efteling figuren en accessoires

Naast de Efteling huisjes voert Luville ook een breed aantal Efteling figuren en accessoires, waaronder de Sprookjesboom, de Zeven Geitjes bij de Klok, de Muziekdoos met de Rode Schoentjes, de Wensbron, de Muzikale Paddenstoel, de Elfjes, de Wachters van de Indische Waterlelies, Roodkapje, een Ridder, Ezeltje Strekje, de Waterput van Vrouw Holle, een rieten prullenbak met het bordje ‘Papier Hier’ en natuurlijk Pardoes, dé mascotte van het favoriete pretpark. Dit in combinatie met de Efteling huisjes zorgt voor een prachtig sprookjesbos.

 

Parkattracties

Het Sprookjesbos is een sectie van de Efteling met prachtige Efteling huisjes waarbij je heerlijk weg kunt zwijmelen. De Luville Efteling collectie heeft echter ook de attracties van het park in zijn collectie. Denk bijvoorbeeld aan de vuurspuwende draak of de reusachtige roofvogel die je bij de ingang van Vogel Rok tegenkomt.

 

Sprookjesachtige miniatuurwereld voor alle seizoenen

De meeste liefhebbers van miniatuurdorpen die gecharmeerd zijn van de Luville Efteling collectie, geven aan dat dit komt doordat de items zo herkenbaar zijn. Zeker wanneer je gek bent op de Efteling, is deze verzameling iets voor jou. Besluit je een Efteling dorp te bouwen? Zorg er dan voor dat er een goede balans bestaat tussen Efteling kersthuisjes en andere miniaturen, om zo het geheel nog levendiger te maken. Overigens hoef je je voor het bouwen van dit dorp niet tot het kerstseizoen te beperken; deze sprookjesachtige miniatuurwereld mag het hele jaar door gezien worden!

 

Luville Efteling huisjes bij Minidorp

Wilt u uw eigen sprookjesbos bouwen, dan bent u bij Minidorp aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan Efteling huisjes van Luville. Hiermee kun je gemakkelijk de magische sfeer van de Efteling thuis nabootsen. Hiernaast ben je bij Minidorp ook verzekerd van de beste service en een snelle levering. Twijfel daarom niet meer en bestel de Efteling huisjes gemakkelijk online bij Minidorp.