Tot 60% korting!

Harvest Crossing

Harvest Crossing - Boerendorp in oogsttijd - Oogst thema van Lemax

Harvest Crossing van Lemax is een boerendorp waar het in het najaar, wanneer de herfst zijn intrede doet, een drukte van jewelste is. Het authentieke plattelandsdorp staat dan volledig in het teken van de oogsttijd. Fruit en noten moeten op tijd worden geplukt en de vele soorten gewassen moeten worden geoogst. Maar ook de dagelijkse bezigheden gaan door. Eieren moeten geraapt worden en de koeien moeten gemolken worden. Op het platteland in Harvest Crossing vind je veel akkers, boerderijen, molens en winkeltjes met zuivel, groente, fruit en ambachtelijk gemaakte etenswaren.

Lemax - Top Pizza
Special Price € 148,49 Regular Price € 164,99
Lemax - Olde Stone Mill
Special Price € 76,49 Regular Price € 84,99
Lemax - Harvest Valley Windmill
Special Price € 96,29 Regular Price € 106,99
Lemax - Danny's Donuts & Coffee
Special Price € 59,39 Regular Price € 65,99
Lemax - Aunt May's Pancake House
Special Price € 53,99 Regular Price € 59,99
Lemax - The Merry Maple Leaf
Special Price € 62,99 Regular Price € 69,99
 Lemax - Clyde's Trucking Service & Repair
Special Price € 62,99 Regular Price € 69,99
Lemax - Neighborhood Yard Sale
Special Price € 29,69 Regular Price € 32,99
Lemax - A Country Christmas
Special Price € 44,99 Regular Price € 49,99
Lemax - Stella's Sewing School
Special Price € 52,19 Regular Price € 57,99
Lemax - Farm Fresh Vegetable Trailer
Special Price € 18,80 Regular Price € 21,99
Lemax - Candy Galore & More - Nu Voorverkoop
Special Price € 74,66 Regular Price € 82,95
Met voorrang en 10% korting de nieuwe collectie van 2024 ontvangen! Verwachte levertijd: Mei
per pagina
Sorteer op

Authentiek plattelandsdorp

Door een boerendorp te bouwen van de huisjes, figuren en decoratieve items uit het oogst thema van Lemax, kun je de authentieke sfeer van het platteland nabootsen. Naast boerderijen, kerken, schuren, molens en landbouwgrond vind je in Harvest Crossing ook woningen die typisch zijn voor een landelijk gebied, gezellige kampeerplekken in de vrije natuur en een heus winkelgebied met restaurants en winkels die elk op een unieke manier zijn vormgegeven. Maar uiteraard zijn het ook de bewoners die in de buitenlucht aan het werk zijn en de boerderijdieren die in de wei en op stal staan, die de sfeer van het Amerikaanse plattelandsdorp met de omliggende landerijen tot leven doen komen.

 

Kleur aan je najaarsdorp toevoegen

Met de gebouwen en de figuren uit de Harvest Crossing collectie is je najaarsdorp echter nog niet compleet. Het zijn de accessoires die de puntjes op de i zetten en letterlijk en figuurlijk nog meer kleur aan het dorp toevoegen. De ontwerpers van Lemax hebben ervoor gezorgd dat ook de accessoires met de grootste zorg voor detail werden ontworpen. Items die een leuke toevoeging aan het najaarsdorpje kunnen zijn, zijn onder andere een schommel (Puppy gets a Swing Ride), balen strooi (Farm Animals) en een waterput (Water Well). Met bomen in herfstkleuren kun je het geheel afmaken.

 

Jaarlijkse uitbreiding van Harvest Crossing

Net als voor de andere kerstdorpen van Lemax geldt dat je ook de items van Harvest Crossing in combinatie met andere dorpen kunt gebruiken. Jaarlijks worden er door Lemax nieuwe items aan Harvest Crossing toegevoegd. Tot de nieuwste behoren onder andere Top Pizza Delivery, Mom’s She Shed en Fall Camping Trip.