Harvest Crossing

Harvest Crossing

Harvest Crossing - Boerendorp in oogsttijd - Oogst thema van Lemax

Harvest Crossing van Lemax is een boerendorp waar het in het najaar, wanneer de herfst zijn intrede doet, een drukte van jewelste is. Het authentieke plattelandsdorp staat dan volledig in het teken van de oogsttijd. Fruit en noten moeten op tijd worden geplukt en de vele soorten gewassen moeten worden geoogst. Maar ook de dagelijkse bezigheden gaan door. Eieren moeten geraapt worden en de koeien moeten gemolken worden. Op het platteland in Harvest Crossing vind je veel akkers, boerderijen, molens en winkeltjes met zuivel, groente, fruit en ambachtelijk gemaakte etenswaren.

Lemax - Bart's Country Produce & Crafts
Special Price € 43,16 Regular Price € 47,95
Lemax - Puppy Gets A Swing Ride
Special Price € 25,16 Regular Price € 27,95
Lemax - Boot Country
Special Price € 44,99 Regular Price € 49,99
Lemax - Buy Local - Set van 3
Special Price € 15,26 Regular Price € 16,95
Lemax - Horse Track Station
Special Price € 4,46 Regular Price € 4,95
Lemax - Santa's Pets
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Bell's Gourmet Popcorn Factory
Special Price € 103,46 Regular Price € 114,95
Lemax - Forest Procession
Special Price € 13,46 Regular Price € 14,95
Lemax - Feed For The Horses - Set of 6
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Feeding Cow And Bull - Set van 3
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Fill ér Up
Special Price € 3,14 Regular Price € 3,49
Lemax - No Littering - Set van 2
Special Price € 3,56 Regular Price € 3,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Authentiek plattelandsdorp

Door een boerendorp te bouwen van de huisjes, figuren en decoratieve items uit het oogst thema van Lemax, kun je de authentieke sfeer van het platteland nabootsen. Naast boerderijen, kerken, schuren, molens en landbouwgrond vind je in Harvest Crossing ook woningen die typisch zijn voor een landelijk gebied, gezellige kampeerplekken in de vrije natuur en een heus winkelgebied met restaurants en winkels die elk op een unieke manier zijn vormgegeven. Maar uiteraard zijn het ook de bewoners die in de buitenlucht aan het werk zijn en de boerderijdieren die in de wei en op stal staan, die de sfeer van het Amerikaanse plattelandsdorp met de omliggende landerijen tot leven doen komen.

 

Kleur aan je najaarsdorp toevoegen

Met de gebouwen en de figuren uit de Harvest Crossing collectie is je najaarsdorp echter nog niet compleet. Het zijn de accessoires die de puntjes op de i zetten en letterlijk en figuurlijk nog meer kleur aan het dorp toevoegen. De ontwerpers van Lemax hebben ervoor gezorgd dat ook de accessoires met de grootste zorg voor detail werden ontworpen. Items die een leuke toevoeging aan het najaarsdorpje kunnen zijn, zijn onder andere een schommel (Puppy gets a Swing Ride), balen strooi (Farm Animals) en een waterput (Water Well). Met bomen in herfstkleuren kun je het geheel afmaken.

 

Jaarlijkse uitbreiding van Harvest Crossing

Net als voor de andere kerstdorpen van Lemax geldt dat je ook de items van Harvest Crossing in combinatie met andere dorpen kunt gebruiken. Jaarlijks worden er door Lemax nieuwe items aan Harvest Crossing toegevoegd. Tot de nieuwste behoren onder andere Top Pizza Delivery, Mom’s She Shed en Fall Camping Trip.