Sledgeholm

Een Scandinavische kerst beleef je met Luville Sledgeholm

De makers van de Luville Sledgeholm collectie lieten zich volledig inspireren door de Scandinavische architectuur en leefstijl. Dit gezellige Scandinavische kerstdorp staat in het teken van kerst. Het noordelijke kerstfeest wordt hier niet ver van de poolcirkel vandaan gevierd. Behalve dat je in dit thema kerstmannen, elfjes, dennenbomen en rendieren treft, maken ook typisch Scandinavische items als sauna’s en jacuzzi’s onderdeel uit van Luville Sledgeholm. Je vindt bij ons huisjes, animaties, figuren, tafelstukken en accessoires.

Luville - Santa's Hot Cacao
Special Price € 34,16 Regular Price € 37,95
Luville - Christmas Presents Shop - Facade
€ 82,95
Luville - Florist - Facade
€ 67,95
Luville - Winter Clothes Shop
Special Price € 25,16 Regular Price € 27,95
Luville - Ice Home
Special Price € 98,10 Regular Price € 109,00
Luville - Santa With Presents
Special Price € 8,64 Regular Price € 9,60
Luville - Father and Son With Presents
Special Price € 16,16 Regular Price € 17,95
Luville - Hot Tub
Special Price € 25,16 Regular Price € 27,95
Luville - Sauna Ritual - Set van 2
Special Price € 34,16 Regular Price € 37,95
Luville - Ice Sculpture White
Special Price € 43,16 Regular Price € 47,95
Luville - Christmas Cookie Stall Red
Special Price € 35,96 Regular Price € 39,95
Luville - Santa's Ski Accident
Special Price € 17,96 Regular Price € 19,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Een dorp dat je in gedachten naar het verre noorden doet afreizen

Wie ooit al eens Kerstmis in Scandinavië heeft gevierd, weet het: dit is iets bijzonders. In Scandinavië kun je zeker zijn van een witte kerst. Opgetuigde kerstbomen, knapperend haardvuur, zoete versnaperingen, sleeën en sneeuwscooters: allemaal dragen ze bij aan dat typisch Scandinavische plaatje. Met de Luville Sledgeholm collectie reis je in gedachten af naar het verre noorden.

 

Favoriete items

Geliefde elementen van de Luville Sledgeholm collectie zijn onder andere: de winkel met winterse kleding, de sauna, het koekkraampje, ijssculpturen, het kraampje met warme chocolademelk, de Kerstman met zijn rendieren, maar natuurlijk ook verschillende figuurtjes als poppetjes die de kerstverlichting ophangen, kerstcadeautjes kopen of ontspannen in een hot tub. De Luville Sledgeholm collectie laat zich prima combineren met andere thema’s van Luville, maar ook met andere merken. Houd wel rekening met de afmetingen van andere collecties, om er zo voor te zorgen dat je een eenheid in alle elementen creëert.

 

Items met batterijkastje en adapteraansluiting

Luville is een van oorsprong Nederlands merk. De collectie wordt vervaardigd door Edelman B.V., dat in 2006 met dit merk startte. De collecties, waaronder ook de Luville Sledgeholm collectie, ademen een typisch Europees karakter. Alle items worden met de grootste zorg vervaardigd. Ze worden gekenmerkt door hun vele details en worden met de hand geschilderd. De items die van verlichting zijn voorzien, werken op 1,5V batterijen, maar wanneer je ze op de adapter aansluit, hoef je deze nooit meer te vervangen. De meeste miniaturen en kersthuisjes die voorzien zijn van een batterijkastje, hebben ook een adapteraansluiting. Je kunt verschillende Luville Sledgeholm items op één adapter aansluiten.