Tot 60% korting!

Jukebox Junction

Swingend naar het kerstfeest met Jukebox Junction

Of je dit decennium nu zelf hebt meegemaakt of niet, Lemax weet de nostalgische vibes van de jaren ’50 perfect over te brengen. Met Jukebox Junction slaat het namelijk de spijker op z’n kop. Dé periode van hamburgers, milkshakes, klassieke auto’s en rock & roll. Een decennium boordevol kleur en plezier. Jukebox Junction neemt je mee naar een dorp met dat echte hometown gevoel. Een dorp waar Kerstmis nóg een extra reden is om plezier te beleven. Terwijl er naar het kerstfeest wordt afgeteld, zijn de voorbereidingen in volle gang.

Lemax - Out Of This World Toy Shop
Special Price € 44,99 Regular Price € 49,99
Lemax - Merry Milkman - Set van 4
Special Price € 7,69 Regular Price € 8,99
Lemax - Motorcycle
Special Price € 3,38 Regular Price € 3,95
Lemax - Little Buckaroo Barbershop
Special Price € 44,99 Regular Price € 49,99
Lemax - Walt's Malts
Special Price € 43,19 Regular Price € 47,99
Lemax - The Crossing Guard set of 8
Special Price € 15,38 Regular Price € 17,99
Lemax - Casey St. Firehouse 51
Special Price € 62,99 Regular Price € 69,99
per pagina
Sorteer op

Dorp waar bewoners volop van het leven genieten

Jukebox Junction is het laatste miniatuurdorp dat aan de Lemax Village collectie werd toegevoegd. Dit gebeurde in het jaar 2012. Mondjesmaat werden er in de jaren daarna telkens nieuwe items voor dit thema ontworpen. Slechts één blik op je dorp en je voelt dat dit de periode was waarin welvaart en welzijn langzaam maar zeker naar hun hoogtepunt klommen. De vele winkels, lampjes en uitbundig opgetuigde kerstbomen doen verraden dat de inwoners volop van het leven genieten.

 

Typisch Amerikaans

Behalve een fifties gevoel krijg je bij kerstdorp Jukebox Junction ook een heel Amerikaans gevoel. Felgekleurde pick-up trucks, speelgoed- en snoepwinkels vervoeren je meteen naar het overzeese continent. Maar wat dacht je van items als een stoere motorfiets of een groepje gitaarartiesten dat rock & roll nummers ten gehore brengt? Zowel de huisjes als de figuren en decoratie maken direct duidelijk dat je je ver van huis bevindt!

 

Retro is trendy

Terug naar de jaren ’50 met Lemax’ Jukebox Junction! Het thema is retro en juist dat maakt de collectie zo populair. Wat jaren geleden de trend was, komt nu weer terug en voelt als iets unieks. Des te meer minidorpenliefhebbers starten dan ook met het bouwen van hun Jukebox Junction dorp of gebruiken elementen ervan in hun andere kerstdorpen. Het thema laat zich dan ook met het grootste gemak combineren met andere Lemax collecties, zoals Carnival Village. Regelmatig komen er nieuwe items beschikbaar. Zo is een van de meest recente toevoegingen de Out of This World Toy Shop, een huisje dat in 2021 op de markt kwam.