Over ons

Van hobby tot verkoopwebsite
Minidorp.nl: hoe onze hobby uitgroeide tot deze website
Net als vele anderen beleven ook wij al jarenlang plezier aan het bouwen van kerstdorpen. Voor fervente verzamelaars geeft het vinden van nieuwe items die perfect bij het kerstdorp passen -of die juist ideaal zijn om een heel ander dorp mee te starten- een heerlijk gevoel. Behalve aan verschillende kerstdorpen bouwen we ook al een tijd druk aan ons Spooky Town dorp. Onze hobby bracht ons ertoe ons meer te verdiepen in de wereld van minidorpen. De informatie die we hiermee verkregen, willen we graag delen met anderen. Want waarom zou je iets waar iedereen plezier aan beleeft voor jezelf houden?

Van hobby naar professionele website
Een duidelijke intentie om een website te starten, bestond er in het begin dan ook niet. Maar van het een kwam het ander. Beetje bij beetje realiseerden we ons dat het niet alleen heel leuk zou zijn om van onze hobby ons beroep te maken, maar ook dat dit daadwerkelijk mogelijk is. Onze eigen verzameling, ervaring én informatie groeide in de loop der tijd alsmaar. Zonder dat we ons daar eigenlijk bewust van waren, waren we langzaam maar zeker aan het uitgroeien tot echte kenners.

Alle informatie en items waarnaar je op zoek bent
Ons doel? Het bouwen van kerst- en halloweendorpen als hobby op de kaart zetten. Een plek vormen waar iedereen met deze hobby bij elkaar kan komen, informatie en tips uitwisselt en creaties deelt. Een plek waar we gemoedelijk en met respect met elkaar omgaan en elkaar jaar in, jaar uit stimuleren om de mooiste minidorpen te bouwen. We vinden het prachtig dat we zo van onze hobby ons beroep kunnen maken en het bouwen van kerst- en andere miniatuurdorpen nóg leuker kunnen maken!

 

Minidorp