Tot 25% korting op alle Lemax artikelen! 20% op alle Luville artikelen (Behalve Efteling)!

Porseleinen Huisjes

Porseleinen Huisjes - Miniatuurhuisjes van Wurm

Alle miniatuurhuisjes van Wurm zijn met de hand vervaardigd uit porselein, waarna ze met de hand beschilderd worden. Porselein heeft, ten opzichte van het goedkopere en beter te bewerken polyresin, als voordeel dat het licht wat binnenin de huisjes schijnt, enkel door de raampjes naar buiten schijnt en niet door de muren heenkomt. Een miniatuurdorp met verlichte porseleinen huisjes zorgt dan ook voor een extra gezellige sfeer met een realistische aanblik van een bestaand dorp in de avonduren. Daarnaast is porselein een stevig materiaal met een verfijnde, luxueuze uitstraling, wat het zeer geschikt maakt voor miniatuurhuisjes.

Wurm - Killinger House in Idstein
€ 39,99
Wurm - Guesthouse Lindenwirt in Rüdesheim
€ 41,99
Wurm - Golden Deer in Limburg an der Lahn
€ 31,99
Wurm - Historical City Hall of Münster
€ 49,99
Wurm - Butchers' Guild Hall in Hildesheim
€ 32,99
Wurm - Kronen Pharmacy
€ 34,99
Wurm - Wine & Stacking House in Keulen
€ 37,99
Wurm - Book Shop in Linz am Rhein
€ 46,99
Wurm - Im Martinswinkel in Keulen
€ 37,99
Wurm - Old Mill
€ 38,99
Wurm - Old Wine House in Bacharach
€ 42,79
Wurm - Historical Savings Bank
€ 45,99
Sorteer op
per pagina

Ontdek de betoverende wereld van Wurm Porseleinen huisjes

Ben je op zoek naar een unieke en sfeervolle toevoeging in jouw huis? Dan zijn de Wurm Porseleinen huisjes precies wat je zoekt! Deze prachtige miniatuurhuisjes zijn met de hand vervaardigd uit porselein en vervolgens met de hand beschilderd. Hierdoor krijgen ze een verfijnde en luxueuze uitstraling die je niet snel bij andere miniatuurhuisjes zult vinden. Dit maakt de Wurm porseleinen huisjes de ideale toevoeging in jouw huis.

 

De voordelen van porseleinen huisjes

Porseleinen huisjes hebben, ten opzichte van het goedkopere en beter te bewerken polyresin, een aantal belangrijke voordelen. Zo zorgt het porselein ervoor dat het licht wat binnenin de huisjes schijnt, enkel door de raampjes naar buiten schijnt en niet door de muren heenkomt. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer en een realistische aanblik van een bestaand dorp in de avonduren. Daarnaast is porselein een stevig materiaal, wat de huisjes een duurzaam karakter geeft.

 

Wurm: vakmanschap en kwaliteit

Alle miniatuurhuisjes van Wurm worden met veel liefde en aandacht voor detail gemaakt. Het vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de prachtige beschilderingen en het gebruik van hoogwaardig porselein. Hierdoor krijgen de huisjes een bijzondere uitstraling die je niet snel bij andere merken zult tegenkomen. Bovendien zijn de Wurm Porseleinen huisjes verkrijgbaar in verschillende stijlen en thema's, zodat er altijd wel een huisje is dat perfect bij jouw smaak en interieur past.

 

Creëer je eigen miniatuurdorp

Met de Wurm Porseleinen huisjes kun je eenvoudig je eigen miniatuurdorp samenstellen. Combineer verschillende huisjes, thema's en stijlen om zo een uniek en sfeervol geheel te creëren. Of je nu kiest voor een nostalgisch dorpje, een winters tafereel of een gezellige kerstmarkt: met de Wurm Porseleinen huisjes is het allemaal mogelijk. En door de verlichting in de huisjes zorgt jouw miniatuurdorp ook in de avonduren voor een gezellige en warme sfeer in huis.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de betoverende wereld van Wurm Porseleinen huisjes? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen door de prachtige ontwerpen en de kwaliteit van deze bijzondere miniatuurhuisjes. Bij Minidorp vind je plezier met het samenstellen van jouw eigen unieke miniatuurdorp!