Porseleinen Huisjes

Porseleinen Huisjes - Miniatuurhuisjes van Wurm

Alle miniatuurhuisjes van Wurm zijn met de hand vervaardigd uit porselein, waarna ze met de hand beschilderd worden. Porselein heeft, ten opzichte van het goedkopere en beter te bewerken polyresin, als voordeel dat het licht wat binnenin de huisjes schijnt, enkel door de raampjes naar buiten schijnt en niet door de muren heenkomt. Een miniatuurdorp met verlichte porseleinen huisjes zorgt dan ook voor een extra gezellige sfeer met een realistische aanblik van een bestaand dorp in de avonduren. Daarnaast is porselein een stevig materiaal met een verfijnde, luxueuze uitstraling, wat het zeer geschikt maakt voor miniatuurhuisjes.

Wurm - Killinger House in Idstein
Special Price € 37,95 Regular Price € 39,95
Wurm - Guesthouse Lindenwirt in Rüdesheim
Special Price € 38,95 Regular Price € 41,95
Wurm - Golden Deer in Limburg an der Lahn
€ 34,95
Wurm - Fire Station
Special Price € 37,95 Regular Price € 41,95
Wurm - Half-Timbered Hotel
Special Price € 33,95 Regular Price € 35,95
Wurm - Guesthouse Zur Traube
Special Price € 29,95 Regular Price € 39,95
Wurm - Historical City Hall of Münster
Special Price € 45,95 Regular Price € 49,95
Wurm - Butchers' Guild Hall in Hildesheim
€ 34,95
Wurm - Kronen Pharmacy
Special Price € 31,95 Regular Price € 34,95
Wurm - Wine & Stacking House in Keulen
Special Price € 34,95 Regular Price € 37,95
Wurm - Book Shop in Linz am Rhein
Special Price € 42,95 Regular Price € 46,95
Wurm - Im Martinswinkel in Keulen
Special Price € 34,95 Regular Price € 37,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Huisjes van porselein, Wurm biedt een uitgebreide keuze

Ben je op zoek naar een sfeervolle toevoeging in huis? Dan zijn de Wurm porseleinen huisjes een geschikte keuze! Deze prachtige miniatuurhuisjes zijn met de hand gemaakt uit porselein en vervolgens nauwkeurig en zorgvuldig met de hand beschilderd. Wurm biedt een uitgebreide keuze aan porseleinen huisjes, waarmee je een uniek kerstdorp kunt samenstellen.

 

Voordelen van porseleinen huisjes

Huisjes van porselein hebben een aantal belangrijke voordelen. In tegenstelling tot polyresin, zorgt porselein ervoor dat het licht in de huisjes mooi door de raampjes heen schijnt en niet door heel de muren heenkomt. Dit geeft een extra gezellige sfeer en zorgt voor een realistische aanblik zoals een echt dorpje eruit ziet in het donker. Daarnaast is porselein een stevig materiaal, wat de huisjes een duurzaam karakter geeft.

 

Wurm: vakmanschap en kwaliteit

Alle miniatuurhuisjes van Wurm worden met veel liefde en aandacht voor detail gemaakt. Het vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de prachtige beschilderingen en het gebruik van hoogwaardig porselein. Hierdoor krijgen de huisjes een bijzondere uitstraling. Bovendien zijn de Wurm Porseleinen huisjes verkrijgbaar in verschillende stijlen en thema's, zodat er altijd wel een huisje is dat perfect bij jouw smaak en interieur past.

 

Creëer je eigen miniatuurdorp

Met de Wurm Porseleinen huisjes kun je eenvoudig je eigen miniatuurdorp samenstellen. Combineer verschillende huisjes, thema's en stijlen om zo een uniek en sfeervol geheel te creëren. Of je nu kiest voor een nostalgisch dorpje, een winters tafereel of een gezellige kerstmarkt: met de Wurm Porseleinen huisjes is het allemaal mogelijk. En door de verlichting in de huisjes zorgt jouw miniatuurdorp ook in de avonduren voor een gezellige en warme sfeer in huis.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de betoverende wereld van Wurm Porseleinen huisjes? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen door de prachtige ontwerpen en de kwaliteit van deze bijzondere miniatuurhuisjes. Bij Minidorp vind je plezier met het samenstellen van jouw eigen unieke miniatuurdorp!