Caddington Village

Caddington Village

Caddington Village: grootste kerstdorp van Lemax

Het geluk is van de stralende gezichten af te lezen en de versiering en uitbundige winkeletalages brengen de bezoekers van Caddington Village nog meer feestvreugde. In dit miniatuurdorp proef je van de ware kerstsfeer. Het is een negentiende-eeuws dorp met een Victoriaanse bouwstijl, die vooral te herkennen is aan de vele kleuren en sierlijke ornamenten. Caddington Village is het grootste kerstdorp van de gehele Lemax collectie en is een aanrader voor beginnende verzamelaars van kerstdorpen, maar tegelijkertijd een must voor de doorgewinterde kerstdorpenbouwers.

Lemax - Bob Cratchit & Tiny Tim
Special Price € 3,14 Regular Price € 3,49
Lemax - Popcorn Seller - Set van 4
Special Price € 11,66 Regular Price € 12,95
Lemax - Multi Tasking - Set van 2
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Fresh Fish For Sale - Set van 3
Special Price € 9,86 Regular Price € 10,95
Lemax - Police Call Box - Set van 2
Special Price € 10,76 Regular Price € 11,95
Lemax - North Pole Sleight Ride
Special Price € 12,56 Regular Price € 13,95
Lemax - Water Fountain
Special Price € 3,56 Regular Price € 3,95
Lemax - Jolly Trolley
Special Price € 47,66 Regular Price € 52,95
Lemax - Yulesteiner Brewery
Special Price € 139,46 Regular Price € 154,95
Lemax - Katsura Sushi Restaurant
Special Price € 35,96 Regular Price € 39,95
Lemax - Artigiano Bakery
Special Price € 47,69 Regular Price € 52,99
Lemax - Fancy Paws Boutique
Special Price € 52,16 Regular Price € 57,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

De Victoriaanse stijl tot in de kleinste details uitgevoerd

De Lemax Caddington Village collectie omvat miniatuurgebouwen, figuurtjes en accessoires die stuk voor stuk het traditionele, Victoriaanse gevoel weten over te brengen. De Victoriaanse bouwstijl is een combinatie van verschillende stromingen, maar de vele kleuren en overdadige versieringen zijn de belangrijkste kenmerken van deze stijl. De ontwerpers van dit kerstdorp hebben het grootste oog voor detail en de items met licht, geluid en beweging maken het indrukwekkende plaatje helemaal af. Het dorp zal je zonder enige twijfel doen denken aan de feestdagen in vervlogen jaren.

 

Karakters uit A Christmas Carol

De Caddington Village collectie van Lemax bevat eveneens karakters die verwijzen naar het verhaal A Christmas Carol van Dickens. Dit verhaal gaat over Ebenezer Scrooge, een rijke en harteloze zakenman die helemaal niets met het kerstfeest heeft. Nadat drie kerstgeesten hem ’s nachts een bezoek hebben gebracht, komt hij tot inkeer en verandert hij langzaam in een liefdevollere man. Een van de meest geliefde items van Caddington Village die naar A Christmas Carol verwijzen, is Bob Cratchit en Tiny Tim. Bob is de boekhouder van Ebenezer Scrooge, die maar net voldoende betaald krijgt om zijn gezin, waaronder zijn zieke zoontje Tim, te voeden.

 

Breed assortiment aan huisjes, figuren en accessoires

Aangezien Caddington Village het grootste kerstdorp van de gehele Lemax collectie is, kun je rekenen op een breed assortiment aan huisjes, figuren en andere accessoires. Een deel van de kersthuisjes van dit dorp is verlicht, maar ook zijn er items met licht en/of visuele effecten en geluid. Zo kijk je je ogen uit. Jaarlijks worden er diverse nieuwe items aan de Caddington Village collectie toegevoegd, zodat je je kerstdorp steeds verder kunt uitbouwen.