Tot 60% korting!

Luville

Luville: kerstdorpen met onvervalst Europese charme

Luville is hét Europese merk op het gebied van kersthuisjes en is ook nog eens van Nederlandse bodem. In tegenstelling tot Lemax, dat vooral huisjes, figuren en decoratie van een wat Amerikaanser karakter vervaardigt, heeft Luville er uitdrukkelijk voor gekozen om collecties met Europese charme te ontwerpen. Zo ontstonden onder andere de dorpen Luville Molendam, Luville Schneewald, Luville Ville de Reidy en Luville Sledgeholm. Het merk Luville bestaat sinds 2006 en wordt elk jaar uitgebreid met nieuwe items.

Luville Efteling - Pagode
€ 62,95
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Luville - Polar Bear White - Set van 2
Special Price € 13,46 Regular Price € 14,95
Luville - Bear Cave
Special Price € 17,96 Regular Price € 19,95
Luville - Hippo - Giraffe 2 pieces
Special Price € 35,96 Regular Price € 39,95
Luville - Panda - Elephant - Set van 2
Special Price € 35,96 Regular Price € 39,95
Luville - Lion - Monkey - Set van 2
Special Price € 35,96 Regular Price € 39,95
Luville - Zoo Ticket Kiosk
Special Price € 34,16 Regular Price € 37,95
Luville - Zoo Keepers - Set van 3
Special Price € 26,96 Regular Price € 29,95
Luville - Eiffel Tower - Nu Voorverkoop
Special Price € 38,66 Regular Price € 42,95
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Luville - Cheese Market
Special Price € 25,16 Regular Price € 27,95
Luville - Buying a Baguet
Special Price € 10,76 Regular Price € 11,95
Luville - Bakery Car Red
Special Price € 29,66 Regular Price € 32,95
per pagina
Sorteer op

Luville dorpen

Luville huisjes zijn niet zomaar uit de mouw geschud. Integendeel: hun ontwerpers bezochten diverse plekken om zich door de sfeer en de bouwstijl te laten inspireren. Dit heeft geresulteerd in de volgende collecties:

 - Luville Molendam is een typisch Hollands dorp van enkele tientallen jaren geleden. De bakstenen huisjes, windmolens en schaatsers dragen stuk voor stuk bij aan de oudhollandse kerstsfeer.

- Luville Schneewald is een Oostenrijks Alpendorp. De chalets, kabelbanen en skiërs zijn extra leuk voor liefhebbers van wintersport.

- Luville Ville de Reidy is een landelijk dorp uit de Franse regio Elzas.

- Luville Sledgehom is een Scandinavisch kerstdorp waarin de noordelijke architectuur en levensstijl duidelijk terugkomt.

 

Met de verschillende bouwstijlen vindt u ook verschillende design Luville kersthuisjes. Dee verschillende soorten Luville kersthuisjes maakt Luville een uniek merk dat de perfecte aanvulling heeft voor uw kerstdorp.

 

 

Andere collecties

Behalve deze typisch Europese kerstdorpjes heeft Luville ook andere collecties vervaardigd. Zo is de Efteling collectie een must voor de liefhebbers van dit pretpark, die zo hun eigen droomwereld kunnen creëren. Daarnaast voert Luville ook de lijnen Dierentuin en Dieren, Kermis en Around the World. Die laatste collectie is extra leuk voor degenen die van reizen houden, of als je je kerstdorp een internationaal tintje wilt geven. Met Luville huisjes kunt u een gevarieerd en compleet kerstdorp maken. Bekijk nu alle collecties en vind de perfecte Luville kersthuisjes voor uw kerstdorp.

 

Elk item vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen

De kersthuisjes van Luville staan bekend om hun kwaliteit. Stuk voor stuk worden ze vervaardigd van porselein en de figuurtjes maakt men van polystone. Ieder item wordt met de hand geschilderd, waardoor zowel de huisjes als de figuren en de decoratie nog meer tot leven komen. De verlichte en geanimeerde items werken op batterijen, maar kunnen ook middels een adapter op het lichtnet worden aangesloten, zodat u de batterijen nooit meer hoeft te verwisselen. De lampjes betreffen altijd LED verlichting.

 

Luville bij Minidorp

Als u op zoek bent naar unieke kersthuisjes zijn de Luville kersthuisjes voor jou. Bij Minidorp hebben wij een ruim aanbod wat zorgt voor veel keuze voor u. Hiernaast bent u bij Minidorp verzekerd van uitstekende service en een snelle levering. Zo kunt u snel genieten van uw Luville kersthuisje. Twijfel daarom niet meer en bestel uw Luville huisjes nu gemakkelijk online bij Minidorp.