Nieuwe Collectie 2024

Nieuwe Collectie 2024

Nieuwe Lemax Collectie 2024 - Nu uit voorraad leverbaar!

De nieuwe Lemax collectie voor Kerst 2024 is nu online te koop bij Minidorp! Ben je ook altijd zo nieuwsgierig naar de nieuwste Lemax items en kan je nooit wachten tot de nieuwe collectie bekend wordt gemaakt? Dit jaar hoef je, net als vorig jaar, niet in spanning af te wachten. Lemax heeft namelijk al op de allereerste dag van 2024 bekend gemaakt waar de kerstdorpcollectie voor het eind van dit jaar uit zal bestaan. Kom een kijkje nemen wat er voor nieuws voor 2024 is uitgebracht. Bij Minidorp is deze allernieuwste Lemax collectie al vanaf 8 mei 2024 uit voorraad leverbaar, zodat je aan het eind van het jaar niet het risico loopt dat je favoriete item uitverkocht is. Laat je inspireren door de nieuwste Lemax toevoegingen en de laatste kerstdorp trends!

Lemax - Christmas Van
Special Price € 15,26 Regular Price € 16,95
Lemax - The Spin Out
Special Price € 197,06 Regular Price € 218,95
Lemax - Snowshoe Walkers - Sugar N Spice
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Sweet Sounds - Sugar N Spice
Special Price € 11,66 Regular Price € 12,95
Lemax - Cocoa Express - Set van 2
Special Price € 26,96 Regular Price € 29,95
Lemax - Hiking Buddies - Set van 2
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Friendly Wildlife - Set van 4
Special Price € 9,86 Regular Price € 10,95
Lemax - Father And Daughter Hikers - Set van 4
Special Price € 11,66 Regular Price € 12,95
Lemax - Girls Soccer Game - Set van 4
Special Price € 9,86 Regular Price € 10,95
Lemax - Christmas Eve Shopping
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Hot Cocoa With Friends - Set van 3
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Vegetable Vendor
Special Price € 5,36 Regular Price € 5,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Lemax 2024 collectie met nieuwe items

Lemax heeft zichzelf ook in 2024 weer overtroffen en zal dit jaar vele kerstdorpbouwers optimaal verblijden. De Lemax collectie is namelijk aangevuld met prachtige nieuwe items die je kunnen helpen om je kerstdorp nog verder uit te breiden en te verfraaien. Ook dit jaar biedt de nieuwe Lemax collectie weer een ruim aanbod aan thema’s en stijlen. Van klassieke miniatuurhuisjes uit de Victoriaanse periode tot aan authentieke kersthuisjes in wintersfeer en van ouderwetse straatverkopers tot aan moderne fietsende kerstdorp figuurtjes. De allernieuwste Lemax items zijn zoals altijd zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en zijn stuk voor stuk met de hand beschilderd. Hierdoor is de nieuwe collectie van 2024 weer een mooie aanvulling op je Lemax kerstdorp verzameling.

 

Nieuwe Lemax artikelen voor 2024

De Lemax 2024 collectie is aangevuld met 6 nieuwe animaties, 51 verlichte kersthuisjes, 3 façades, 22 tafelstukken, 32 kerstdorp poppetjes en 3 accessoires. Elk product uit de nieuwe Lemax collectie heeft een uniek ontwerp en een eigen verhaal. Zo heb je een enorme hoeveelheid aan opties voor het bouwen van je miniatuurdorp. Met de nieuwe collectie van Lemax kun je dus je kerstdorp naar een nog hoger niveau tillen en creëer je sfeer als in geen ander dorp. Een aantal van de meest populaire nieuwe items voor 2024 zijn:

 

Nieuwe verlichting en adapters

Naast nieuwe huisjes, figuurtjes en accessoires heeft Lemax in 2024 ook de verlichting en adapters vernieuwd. Vanwege het risico op schade aan geanimeerde modellen wordt nu onderscheid gemaakt in adapters die specifiek bedoeld zijn voor animaties en in adapters om huisjes te verlichten. De adapters die worden gebruikt om een huisje te verlichten zijn 100 mA (milliampère) en hebben een U-vormige uitgangsaansluiting, terwijl de adapters voor animaties 550 mA zijn en een L-vormige aansluiting hebben. De U-plug adapters kunnen gebruikt worden in de nieuwe moonlanders en gaan in de toekomst de batterijkastjes geheel vervangen, waardoor ieder huisje met een nieuwe moonlander en U-type adapter zal worden geleverd. De U-plug adapters kunnen dus niet gebruikt worden in animaties waardoor er geen vergissingen kunnen worden gemaakt en ieder product de juiste stroomtoevoer krijgt.

 

Nieuwe verpakking

In 2024 heeft Lemax ook een verandering ingevoerd wat betreft de verpakking. Vanwege milieuoverwegingen worden de witte piepschuim binnendozen vervangen door milieuvriendelijkere verpakkingen van bruin karton. Deze stevige kartonnen binnenverpakking lijkt op een eierdoos en wordt voor ieder product aangepast in vorm en grootte waardoor alle gekleurde omdozen hetzelfde formaat krijgen. Doordat alle gekleurde Lemax dozen hetzelfde formaat worden en niet meer wisselend in grootte zijn, kan het opbergen van de dozen buiten het seizoen een stuk praktischer worden uitgevoerd.

 

Ook bij de verpakking van tafelstukken zijn veranderingen ingevoerd en zal de piepschuim binnendoos geheel verdwijnen. Sommige items zullen beschermd worden door middel van luchtkussens, terwijl andere tafelstukken met een handig systeem op een stevig en ontkoppelbaar voetstuk zijn bevestigd, waar een hard, transparant omhulsel van plexiglas overheen geschoven zit. In een tijdsbestek van 4 jaar zullen alle veranderingen zijn doorgevoerd en zullen alle producten een nieuwe verpakking hebben gekregen, zal bij alle huisjes een nieuwe moonlander met een U-type adapter worden meegeleverd en zal bij alle animaties een L-type adapter zijn toegevoegd.

 

Wat maakt de nieuwe collectie van Lemax uniek?

Wat de Lemax 2024 collectie uniek maakt zijn de gedetailleerde ontwerpen, de bewegende onderdelen, de licht- en geluidseffecten, de unieke designs en de ruime keuze. Hierbij kun je denken aan kerstbomen met knipperende verlichting, schaatsbanen met bewegende figuren en draaimolens die ook echt bewegen. Zo kun je een extra dimensie meegeven aan je Lemax kerstdorp en komt je dorp echt tot leven. Met de nieuwe Lemax collectie 2024 creëer je een ultieme sprookjesachtige kerstwereld bij je thuis.

 

Nieuwste Lemax items bij Minidorp

Bij Minidorp hebben we de volledige Lemax 2024 collectie tegen scherpe prijzen op voorraad en ben je verzekerd van een snelle levering. Naast de nieuwste Lemax items hebben we nog veel meer producten van Lemax in ons assortiment. Zo ben je bij Minidorp verzekerd van een ruim aanbod om je kerstdorp uit te breiden en geniet je tevens van een uitstekende service. Twijfel daarom niet meer en bestel de nieuwste items van de Lemax 2024 collectie online bij Minidorp.