Vail Village

Vail Village

Vail Village - Bergdorp in skigebied - Wintersport thema van Lemax

Beschut tussen de besneeuwde bergtoppen en naaldbossen ligt het bergdorp Vail Village. Dit populaire vakantiedorp kenmerkt zich door knusse berghutjes, rustieke houtzagerijen, gerenommeerde skischolen en tal van wilde dieren. In Vail Village genieten wandelaars van de ultieme rust tijdens lange trektochten, gaan bergbeklimmers op avontuur in het ruige berggebied en vermaken skiërs en andere wintersportliefhebbers zich op de vele pistes in het skigebied. In Vail Village is het outdoor gevoel tastbaar. De met sneeuw bedekte huisjes zijn gebouwd van natuursteen, houten planken en ruwe boomstammen en zijn grotendeels verantwoordelijk voor de onweerstaanbare charme van dit bruisende skidorpje uit het wintersport thema van Lemax.

Lemax - Decorated Light Doghouse
Special Price € 5,36 Regular Price € 5,95
Lemax - Future Sled Dogs - Set van 2
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Rustic Water Tower
Special Price € 9,86 Regular Price € 10,95
Lemax - Ted's Tree Lot
Special Price € 40,46 Regular Price € 44,95
Lemax - For The Love of Chocolate Shop
Special Price € 52,16 Regular Price € 57,95
Lemax - Chestnut Cabin
Special Price € 80,96 Regular Price € 89,95
Lemax - Sonia's Tree Farm
Special Price € 44,96 Regular Price € 49,95
Lemax - Thicket Falls Cabin
Special Price € 85,46 Regular Price € 94,95
Lemax - The Good Shepherd - Set van 4
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - S'Mores & Snow
Special Price € 52,16 Regular Price € 57,95
Lemax - Family Christmas Shopping
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Christmas Countdown
Special Price € 15,26 Regular Price € 16,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Vail Village - Geïnspireerd door wintersportgebieden

Heb je ooit wel eens gedroomd van Kerstmis in de bergen? In een houten blokhut met meters sneeuw om je heen? Waar je ’s ochtends naar buiten stapt en voetafdrukken van rendieren vindt? Met de Vail Village collectie bouw je een kerstdorp dat precies die sfeer ademt. De bedenkers en ontwerpers van het miniatuurdorp hebben zich laten inspireren door de wintersportgebieden in Colorado, die de ultieme plek vormen om van het winterse buitenleven te genieten.

 

Winterpret voor alle bewoners en bezoekers

Colorado is gelegen aan de voet van de Rocky Mountains. In tegenstelling tot de zomermaanden daalt de temperatuur er in de winter tot ver onder het vriespunt. De winters gaan er hand in hand met fijne poedersneeuw die maandenlang blijft liggen. De pret is in Vail Village dan ook niet te drukken: de bewoners én bezoekers vermaken zich er met wandelen, skiën, ijsvissen, sleeën en meer.

 

Houten pandjes

Typisch voor Colorado zijn de houten mountain logs, oftewel de houten blokhuisjes. Deze komen in de Vail Village collectie van Lemax ook veelvuldig voor. Niet alleen de huisjes, maar ook de winkels, restaurants en B&B’s zijn grotendeels van hout vervaardigd. Favoriete huisjes binnen deze collectie zijn bijvoorbeeld:

 

  •   For the love of chocolate Shop
  •   Sonia’s Treefarm
  •   Chestnut Cabin
  •   Yonder Peak Ski & Snowboard School
  •   Claws & Paws pet hotel

 

Overigens zijn de huisjes van de Vail Village collectie niet van echt hout vervaardigd. Doorgaans wordt er gebruik gemaakt van porselein en soms van plastic.

 

Dierfiguren

Behalve huisjes vind je in Vail Village ook tal van figuren die met uiteenlopende activiteiten bezig zijn. Maar ook dieren zijn ruim vertegenwoordigd. Logisch, want het dorp is midden in een natuurgebied gelegen. Zo behoren onder andere vogels, beren, herten en rendieren tot de collectie.

 

En wat dacht je van het item Woodland Animals, dat een verzameling van konijntjes, een eekhoorntje en een vos betreft? Ook de tammere dieren, zoals vogels, honden en specifiek sledehonden hebben een plekje gekregen in Vail Village.

 

Alsmaar groeiende collectie

Jaarlijks worden er aan de Vail Village collectie nieuwe items toegevoegd: huisjes, figuren, maar ook accessoires waarmee je dit kerstdorp kunt aankleden. De verlichte pandjes of pandjes met geluid en visuele effecten maken je dorp nog levendiger. De elektrische items werken op batterijen, de Lemax Power Adapter of zijn compatibel voor beide. Uiteraard kun je de Vail Village items ook prima combineren met die van andere dorpen, zoals Caddington Village en Santa’s Wonderland.