Tot 25% korting op alle Lemax artikelen! 20% op alle Luville artikelen (Behalve Efteling)!

Lemax Kerstdorp

Lemax Kerstdorp - Unieke Miniatuurwereld in Kerstsfeer!

Lemax heeft een uitgebreid kerstdorp assortiment om je eigen unieke miniatuurwereld in kerstsfeer te bouwen. De keuze is zo groot dat er voor ieders wens een geschikt kerstdorp is samen te stellen. Ieder jaar worden er nieuwe producten aan de collectie toegevoegd, zodat je je kerstdorpje steeds verder kunt uitbreiden tot een groot dorp of grote stad. Of misschien wil je wel meerdere kerstdorpen op diverse plekken in huis hebben. Met Lemax is dat allemaal mogelijk. De populaire Lemaxcollectie bestaat uit een grote diversiteit aan miniaturen waarmee je een complete wereld in het klein kunt namaken.

Lemax Rockwell - Nejaime's Stockbridge Shop
€ 228,99
Lemax Rockwell - Williams & Sons Country Store
€ 178,99
Lemax Rockwell - Antique & Gift Shop
€ 218,99
Red Lion Inn hotel van Lemax en Norman Rockwell is een kersthuisje met verlichting en kerstversiering
€ 258,99
Lemax Rockwell - Town Offices 1884
€ 188,99
Lemax Rockwell - Berkshire Bank & Trust Company
€ 138,99
Lemax Rockwell - Public Library
€ 218,99
Lemax - Birch Creek Ice Fishing Festival - Met Licht, Geluid en Beweging
Special Price € 141,74 Regular Price € 188,99
Lemax - Tea with Mrs Claus - Met Licht, Geluid, Beweging en Rook
Special Price € 194,99 Regular Price € 259,99
Lemax - North Pole Fun Fair - Met Licht, Geluid en Beweging
Special Price € 181,49 Regular Price € 241,99
Lemax - Miss Milly's Muffin Mill - Met Licht, Geluid en Beweging
Special Price € 151,49 Regular Price € 201,99
Lemax - The Sweet Shack
Special Price € 48,74 Regular Price € 64,99
Sorteer op
per pagina

Lemax Kersthuisjes van Minidorp: de perfecte kerstdecoratie

Als u op zoek bent naar de perfecte kerstdecoratie, dan zijn de Lemax Kersthuisjes van Minidorp een echte aanrader. Deze miniatuur kerstdorpen van het bekende merk Lemax zijn er in verschillende maten en stijlen en bieden een prachtige aanvulling op uw kerstversiering.

 

Een compleet Lemax Kerstdorp

Met de Lemax Kersthuisjes kunt u een compleet Lemax Kerstdorp creëren. De miniaturen variëren van huizen en gebouwen tot bomen, straten en figuren die het dorp tot leven brengen. Elk jaar brengt Lemax een nieuwe collectie uit, zodat u uw dorp elk jaar kunt uitbreiden met nieuwe miniaturen. Zo kunt u keer op keer een unieke kerstwereld bouwen in uw eigen huis.

 

Unieke details van de Lemax Kersthuisjes

Wat de Lemax Kersthuisjes zo bijzonder maakt, zijn de unieke details. De miniaturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn prachtig gedetailleerd. Veel van de huisjes zijn voorzien van verlichting en geluidseffecten, waardoor uw kerstdorp nog sfeervoller wordt.

 

Verschillende collecties van Lemax

Lemax heeft verschillende collecties met unieke miniaturen. Zo is er bijvoorbeeld de Caddington Village-collectie, een collectie met traditionele Engelse gebouwen en huizen, compleet met rieten daken en ouderwetse lantaarnpalen. Daarnaast is er de Sugar n' Spice-collectie, een collectie met vrolijke en kleurrijke miniaturen van kersttaferelen en bakkerijen. En dan is er ook nog de Santa's Wonderland-collectie, een collectie met miniaturen van de werkplaats van de kerstman en zijn elven.

 

Koop nu uw Lemax Kersthuisjes bij Minidorp!

Bij Minidorp kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment Lemax Kersthuisjes en accessoires. Of u nu op zoek bent naar een compleet Lemax Kerstdorp of juist naar een paar bijzondere miniaturen, u vindt het bij Minidorp. Bestel uw Lemax Kersthuisjes nu en creëer uw eigen unieke kerstwereld. Koop daarom nu je Lemax Kersthuisjes bij Minidorp!