Lemax Kerstdorp

Lemax Kerstdorp - Unieke Miniatuurwereld in Kerstsfeer!

Lemax heeft een uitgebreid kerstdorp assortiment om je eigen unieke miniatuurwereld in kerstsfeer te bouwen. De keuze is zo groot dat er voor ieders wens een geschikt kerstdorp is samen te stellen. Ieder jaar worden er nieuwe producten aan de collectie toegevoegd, zodat je je kerstdorpje steeds verder kunt uitbreiden tot een groot dorp of grote stad. Of misschien wil je wel meerdere kerstdorpen op diverse plekken in huis hebben. Met Lemax is dat allemaal mogelijk. De populaire Lemaxcollectie bestaat uit een grote diversiteit aan miniaturen waarmee je een complete wereld in het klein kunt namaken.

Lemax - Bob Cratchit & Tiny Tim
Special Price € 3,14 Regular Price € 3,49
Lemax - Decorated Light Doghouse
Special Price € 5,36 Regular Price € 5,95
Lemax - Popcorn Seller - Set van 4
Special Price € 11,66 Regular Price € 12,95
Lemax - Weekend Treats - Set van 2
Special Price € 5,36 Regular Price € 5,95
Lemax - Snuggle Time
Special Price € 5,36 Regular Price € 5,95
Lemax - Garden Grooming - Set van 2
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Morning Chores - Set van 4
Special Price € 11,66 Regular Price € 12,95
Lemax - Rover Plays Rudolph - Set van 3
Special Price € 9,86 Regular Price € 10,95
Lemax - Multi Tasking - Set van 2
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - Afternoon Stroll - Set van 2
Special Price € 7,64 Regular Price € 8,49
Lemax - The Newlyweds
Special Price € 5,36 Regular Price € 5,95
Lemax - Icecream At The Park
Special Price € 7,61 Regular Price € 8,45
per pagina
Sorteer op sort-descending

Lemax Kersthuisjes van Minidorp: de perfecte kerstdecoratie

Als je op zoek bent naar de perfecte kerstdecoratie, dan zijn de Lemax Kersthuisjes van Minidorp een echte aanrader. Deze miniatuur kerstdorpen van het bekende merk Lemax zijn er in verschillende thema's en stijlen en bieden een prachtige aanvulling op je kerstversiering.

 

Compleet Lemax Kerstdorp

Met de Lemax Kersthuisjes kun je een compleet Lemax Kerstdorp creëren. De miniaturen variëren van huizen en gebouwen tot bomen, straten en figuren die het dorp tot leven brengen. Elk jaar brengt Lemax een nieuwe collectie uit, zodat je jouw dorp elk jaar kunt uitbreiden met nieuwe miniaturen. Zo kun je keer op keer een unieke kerstwereld bouwen in je eigen huis.

 

Unieke details van Lemax Kersthuisjes

Wat de Lemax Kersthuisjes zo bijzonder maakt, zijn de unieke details. De miniaturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn prachtig gedetailleerd. Veel van de huisjes zijn voorzien van verlichting en geluidseffecten, waardoor het kerstdorp nog sfeervoller wordt.

 

Verschillende collecties

Lemax heeft verschillende collecties met unieke miniaturen. Zo is er bijvoorbeeld de Caddington Village-collectie, een collectie met traditionele Engelse gebouwen en huizen, compleet met rieten daken en ouderwetse lantaarnpalen. Daarnaast is er de Sugar n' Spice-collectie, een collectie met vrolijke en kleurrijke miniaturen van kersttaferelen en bakkerijen. En dan is er ook nog de Santa's Wonderland-collectie, een collectie met miniaturen van de werkplaats van de kerstman en zijn elven.

 

Ruime keuze Lemax Kersthuisjes bij Minidorp!

Bij Minidorp kun je terecht voor een uitgebreid assortiment Lemax Kersthuisjes en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een compleet Lemax Kerstdorp of juist naar een paar bijzondere miniaturen, je vind het bij Minidorp. Bestel je Lemax Kersthuisjes in onze webshop en creëer je eigen unieke kerstwereld!