Decoratiemateriaal

Decoratiemateriaal: geen enkel kerstdorp kan zonder

Net als een woonkamer zonder gordijnen, vloerkleed, lampen en andere aankleding oogt ook een kerstdorp zonder decoratie maar kaal. En dat is precies het tegenovergestelde van wat je ermee wilt uitstralen tijdens de gezelligste periode van het jaar. Wil je van je dorp een gemeenschap met een kloppend hart maken? Dan zorg je ervoor dat je over voldoende decoratiemateriaal beschikt. Hierbij kun je denken aan sneeuwdekens, losse sneeuw en decoratietafeltjes. Het fijne van deze producten is dat ze jaren meegaan en in elk kerstdorp of -landschap nuttig zijn.

Roze Decoratie Zand 650ml - Mica Decorations
€ 4,10
Rood Decoratie Zand 650ml - Mica Decorations
€ 3,59
Roze Decoratie Granulaat- 650ml - Mica Decorations
€ 4,10
Witte Decoratie Steentjes 650ml - Mica Decorations
€ 3,59
Groene Decoratie Steentjes 650ml - Mica Decorations
€ 3,59
Rode Decoratie Steentjes 650ml - Mica Decorations
€ 3,59
Glas Steentjes Blauw Fijn 440gr - My Village
€ 3,99
Goud Decoratie Zand 650ml - Mica Decorations
€ 4,80
Goud Decoratie Granulaat 650ml - Mica Decorations
€ 4,80
Creme Decoratie Zand 650ml - Mica Decorations
€ 4,10
Lime Decoratie Zand 650ml - Mica Decorations
€ 4,10
Lichtblauw Decoratie Zand 650ml - Mica Decorations
€ 4,10
per pagina
Sorteer op sort-descending

Materialen die je gebruikt voor grote kerstdorpen en kleine scènes

Je kunt het decoratieve materiaal gebruiken als je een heel kerstdorp wilt bouwen, maar ook als je het wat kleiner wilt aanpakken. Bijvoorbeeld wanneer je een kleine scène onder een stolp wilt uitbeelden. Wanneer je aan een kersthuisje en wat figuren een sneeuwdeken en wat miniatuurboompjes toevoegt, maak je je kersttafereel helemaal af. Wil je het wel groots aanpakken en een groot kerstdorp op je vensterbank of je dressoir bouwen? Dan bestaat er genoeg decoratiemateriaal van grotere afmetingen of formaten.

 

Geef je dorp met nepsneeuw een winters effect

Wil je jezelf én je kerstdorp dit jaar een witte kerst garanderen? Dan zul je tussen de sneeuwdekens en sneeuwkorrels zeker vinden wat je nodig hebt. Een sneeuwdeken, die we ook wel een sneeuwtapijt noemen, is in verschillende formaten verkrijgbaar. Het fijne is dat je deze gemakkelijk met een schaar op maat kunt knippen. Ook met losse sneeuwkorrels geef je je kerstdorp een extra winters effect. Deze losse sneeuw kun je het beste gebruiken op een decoratieschaal of onder een stolp. Behalve in het wit is deze ook in andere kleuren als blauw en roze verkrijgbaar. Zo kun je een bijzondere twist aan je kerstdorp toevoegen.

 

Houten decoratietafeltjes

Tot slot vind je in ons assortiment ook nog decoratietafeltjes. Ook deze zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Je kunt zelfs voor een tafeltje met drie plateaus op verschillende hoogtes kiezen. Je gebruikt dergelijke decoratietafels om een bepaald tafereeltje extra onder de aandacht te brengen, of wanneer het idee van kerstdorpen je aanspreekt, maar je geen ruimte hebt voor een groot project.