Algemeen

Met Lemax General collection geef je elk dorp jouw eigen twist

Alhoewel elk kerstdorp uit de prachtigste huisjes en meest veelzijdige figuren bestaat, krijgt het pas echt zijn schittering dankzij de vele details oftewel Lemax accessoires waarmee je ze afmaakt. Alle Lemax dorpen hebben zo hun eigen accessoires. Uiteraard kun je de items ook met elkaar combineren. Lemax General vormt echter een grote verzameling kerstdorp accessoires die je helpen je geheel eigen touch aan jouw creatie te geven.

Lemax - Weekend Treats - Set van 2
Special Price € 5,65 Regular Price € 5,95
Lemax - Snuggle Time
Special Price € 5,65 Regular Price € 5,95
Lemax - Garden Grooming - Set van 2
Special Price € 8,07 Regular Price € 8,49
Lemax - Morning Chores - Set van 4
Special Price € 12,30 Regular Price € 12,95
Lemax - Rover Plays Rudolph - Set van 3
Special Price € 10,40 Regular Price € 10,95
Lemax - Afternoon Stroll - Set van 2
Special Price € 8,07 Regular Price € 8,49
Lemax - The Newlyweds
Special Price € 5,65 Regular Price € 5,95
Lemax - Icecream At The Park
Special Price € 8,03 Regular Price € 8,45
Lemax - Christmas Market Shoppers
Special Price € 5,65 Regular Price € 5,95
Lemax - Maple Syrup Season - Set van 3
Special Price € 23,70 Regular Price € 24,95
Lemax - Plastic Footbridge
Special Price € 7,55 Regular Price € 7,95
Lemax - The Starlight Express B/O (4,5V)
Special Price € 67,46 Regular Price € 74,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Welke items kun je verwachten van de algemene collectie?

De Lemax General collection bestaat uit huizen, animaties, figuren, tafelstukken, accessoires, landschappen en zogeheten façades: gebouwen met de prachtigste gevels die je vooral gebruikt aan de randen van je kerstdorp. Met de algemene collectie kun je alle kanten op. Zo vind je er onder andere sneeuwpopjes, een kraampje waar warme chocolademelk wordt verkocht, bruggetjes, hekjes, dennenbomen, houten bankjes, orkesten, kerstkransen, een benzinepomp, straatverlichting, de Kerstman met zijn rendieren, typisch rode brievenbussen, vuurkorven, hondenhokken en vooral veel wandelende, spelende, dansende en winkelende figuurtjes.

 

Het bouwen van jouw kerstdorp

Door er als liefhebber van een minidorp voor te zorgen dat je voldoende items voor algemeen gebruik in je bezit hebt, kun je je creativiteit écht kwijt in het bouwen van je dorp. Zo kun je een kerstdorp geheel naar jouw smaak vervaardigen. Binnen deze categorie vind je ook items met ‘sights and sounds’, oftewel items die zowel geluiden als visuele effecten produceren. Deze werken op 3x 1,5V AA-batterijen, de Lemax Power Adapter of allebei. Houd er bij het maken van jouw kerstdorp rekening mee dat je de verlichte onderdelen goed verdeelt. Wees niet te enthousiast met een grote hoeveelheid animaties, want dat kan al snel te druk worden.

 

Aan de slag met Lemax General

De meeste liefhebbers van minidorpen zijn het er roerend over eens: het inrichten van het dorp is het allerleukste onderdeel van het bouwen ervan. Het is belangrijk dat je de elementen, inclusief degene uit de General Collection van Lemax, voldoende met elkaar afwisselt. Zo creëer je een interessant geheel met de juiste balans. Combineer bomen en hekjes dus met ‘levende’ items als poppetjes en dieren. Het makkelijkste is om een centraal punt in je kerstdorp te creëren en je idee daaromheen uit te bouwen. De Lemax General collection bestaat uit honderden items en wordt jaarlijks aangevuld met nieuwe.