Tot 25% korting op alle Lemax artikelen! 20% op alle Luville artikelen (Behalve Efteling)!

Keramiek Huisjes

Keramiek Huisjes - Sigro Hand-Art Keramik

Keramiek huisjes, uit de Hand-Art Keramik collectie van Sigro, worden volledig met de hand vervaardigd en nauwkeurig met de hand beschilderd. De collectie bestaat uit bekende gebouwen, kerken, torens, vakwerkhuizen en fantasiehuisjes in miniatuurversie. De prachtig gedetailleerde huisjes hebben een opening aan de achterzijde waar je een lampje of waxinelichtje in kunt laten branden. Omdat keramiek de warmte beter geleidt dan porselein, zijn de keramiek huisjes van Sigro zeer geschikt als geurhuisjes. Bij de meeste huisjes kan dan ook geurolie in de dichte schoorsteen gedruppeld worden, waardoor er met behulp van de warmte van een theelichtje, een heerlijke geurexplosie vrijkomt. Hierdoor kun je een kerstdorp of ander minidorp een specifieke geur geven, waardoor het geheel nog meer tot leven komt.

Sigro - Keramiek Hotel Wijnrestaurant Spundloch
Special Price € 49,95 Regular Price € 54,95
Sigro - Keramiek Vakwerkgebouw Heppenheim Rathaus
Special Price € 77,95 Regular Price € 89,95
Sigro - Keramiek Vakwerkhuis Pink & Blue
Special Price € 53,95 Regular Price € 59,95
Sigro - Keramiek Vakwerkhuisje Green & Peach
Special Price € 49,95 Regular Price € 54,95
Sigro - Keramiek Vakwerk Poorttoren
Special Price € 35,95 Regular Price € 39,95
Sigro - Keramiek Vakwerkhuis Vierkante Toren
Special Price € 59,95 Regular Price € 65,95
Sigro - Keramiek Smederij Rothenburg
Special Price € 44,95 Regular Price € 49,95
Sigro - Keramiek Heksenhuis op Kippenpoot
Special Price € 59,95 Regular Price € 69,95
Sigro - keramiek Vakwerkboerderij
Special Price € 44,95 Regular Price € 49,95
Sigro - Keramiek Vakwerkdorpje
Special Price € 62,95 Regular Price € 69,95
Sigro - Keramiek Poorttoren Martinstor Freiburg
Special Price € 44,95 Regular Price € 49,95
Sigro - Keramiek Vakwerk Herberg
Special Price € 49,95 Regular Price € 54,95
Sorteer op
per pagina

Keramiek Kersthuisjes 

Sigro is een Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kersthuisjes, biedt prachtige keramiek kersthuisjes aan die perfecte miniaturen zijn van pittoreske dorpjes en steden. In deze tekst lees je meer over waarom de keramiek kersthuisjes van Sigro zo bijzonder zijn en waarom je ze een perfecte aanvulling zullen zijn in jouw miniatuur kerstdorp.

 

Keramiek huisjes van hoge kwaliteit

De keramiek kersthuisjes van Sigro zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gemaakt van speciaal geselecteerde klei, waarna ze op hoge temperaturen worden gebakken. Dit zorgt ervoor dat de huisjes duurzaam en stevig zijn en jarenlang meegaan. Bovendien zijn de keramiek kersthuisjes van Sigro met de hand gemaakt met oog op nauwkeurigheid en precisie.

 

Gedetailleerd Ontwerp: Net Echt

De keramiek kersthuisjes van Sigro zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens heel gedetailleerd. Elk huisje heeft kleine raampjes en deuren, een schoorsteen en vaak ook verlichting. Hierdoor lijken de huisjes net echt en brengen ze een gezellige sfeer in huis tijdens de feestdagen. De gedetailleerde ontwerpen van de keramiek kersthuisjes van Sigro zorgen ervoor dat ze een echte eyecatcher zijn in jouw kerstdorp.

 

Voor Ieder Wat Wils

De keramiek kersthuisjes van Sigro zijn verkrijgbaar in een groot assortiment. Het assortiment is zeer uitgebreid en er is voor ieder wat wils. De keramiek kersthuisjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je een complete dorpsstraat kunt maken of juist een klein tafereeltje kunt creëren. Door de verschillende thema's en maten kun je jouw keramiek kerstdorp volledig naar eigen smaak en stijl samenstellen.

 

Aanvullingen op jouw kerstdorp

Naast de keramiek kersthuisjes van Sigro zijn er bij Minidorp ook verschillende accessoires verkrijgbaar van de beste kerstdorp merken zoals Luville en Lemax om je kerstdorp nog completer te maken. Hierbij kan je denken aan verschillende figuurtjes, bomen, vervoersmiddelen en nog veel meer. Hierdoor kun je je eigen winterwonderland creëren en een uniek kersttafereel neerzetten. De Minidorp accessoires van Minidorp zijn net zo gedetailleerd als de keramiek kersthuisjes van Sigro, waardoor je zeker weet dat je kerstdorp er fantastisch uit zal zien.

 

Bestel Nu Op Minidorp.nl

De keramiek kersthuisjes van Sigro zijn een must-have voor iedere kerstliefhebber en verzamelaar. Op Minidorp.nl vind je een uitgebreide selectie van de mooiste Keramiek huisjes. Bij Minidorp geniet je niet alleen van een groot aanbod van hoge kwaliteit keramiek huisjes, maar ook van uitstekende service. Zo worden je bestellingen altijd snel geleverd en bij een aankoop van boven de 50 euro word je bestelling gratis verzonden. Twijfel daarom niet meer en bestel je keramiek huisjes van Sigro nu bij Minidorp.