Keramiek Huisjes

Keramiek Huisjes - Sigro Hand-Art Keramik

Keramiek huisjes, uit de Hand-Art Keramik collectie van Sigro, worden volledig met de hand vervaardigd en nauwkeurig met de hand beschilderd. De collectie bestaat uit bekende gebouwen, kerken, torens, vakwerkhuizen en fantasiehuisjes in miniatuurversie. De prachtig gedetailleerde huisjes hebben een opening aan de achterzijde waar je een lampje of waxinelichtje in kunt laten branden. Omdat keramiek de warmte beter geleidt dan porselein, zijn de keramiek huisjes van Sigro zeer geschikt als geurhuisjes. Bij de meeste huisjes kan dan ook geurolie in de dichte schoorsteen gedruppeld worden, waardoor er met behulp van de warmte van een theelichtje, een heerlijke geurexplosie vrijkomt. Hierdoor kun je een kerstdorp of ander minidorp een specifieke geur geven, waardoor het geheel nog meer tot leven komt.

Sigro - Keramiek Hotel Wijnrestaurant Spundloch
Special Price € 49,95 Regular Price € 54,95
Sigro - Keramiek Vakwerkgebouw Heppenheim Rathaus
Special Price € 77,95 Regular Price € 89,95
Sigro - Keramiek Vakwerkhuis Pink & Blue
Special Price € 53,95 Regular Price € 59,95
Sigro - Keramiek Vakwerkhuisje Green & Peach
Special Price € 49,95 Regular Price € 54,95
Sigro - Keramiek Vakwerk Poorttoren
Special Price € 35,95 Regular Price € 39,95
Sigro - Keramiek Vakwerkhuis Vierkante Toren
Special Price € 59,95 Regular Price € 65,95
Sigro - Keramiek Smederij Rothenburg
Special Price € 44,95 Regular Price € 49,95
Sigro - Keramiek Heksenhuis op Kippenpoot
Special Price € 59,95 Regular Price € 69,95
Sigro - keramiek Vakwerkboerderij
Special Price € 44,95 Regular Price € 49,95
Sigro - Keramiek Vakwerkdorpje
Special Price € 62,95 Regular Price € 69,95
Sigro - Keramiek Poorttoren Martinstor Freiburg
Special Price € 44,95 Regular Price € 49,95
Sigro - Keramiek Vakwerk Herberg
Special Price € 49,95 Regular Price € 54,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Keramiek Kersthuisjes uit Duitsland

Sigro is een Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kersthuisjes, die ook voor andere seizoenen geschikt zijn. Sigro biedt prachtige keramiek miniatuurhuisjes aan die perfecte schaalmodellen zijn van huisjes uit pittoreske dorpjes en steden in Duitsland. Hieronder lees je meer over waarom de keramiek kersthuisjes van Sigro zo bijzonder zijn en waarom je ze een perfecte aanvulling zullen zijn in jouw miniatuur kerstdorp.

Gedetailleerde miniatuurhuisjes van hoge kwaliteit

De keramiek miniatuurhuisjes van Sigro zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gemaakt van speciaal geselecteerde klei, waarna ze op hoge temperaturen worden gebakken. Dit zorgt ervoor dat de huisjes duurzaam en stevig zijn en jarenlang meegaan. Bovendien zijn de keramiek miniatuurhuisjes van Sigro met de hand vervaardigd met oog op nauwkeurigheid en precisie.

Gedetailleerd Ontwerp

De keramiek kersthuisjes van Sigro zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens erg gedetailleerd. Elk huisje heeft kleine raampjes en deuren, een schoorsteen en is ook vaak versierd met bloemen. Hierdoor lijken de huisjes net echt en brengen ze een gezellige sfeer in huis tijdens de kerstdagen of tijdens feestdagen in andere seizoenen. De gedetailleerde ontwerpen van de keramiek kersthuisjes van Sigro zorgen ervoor dat ze een echte eyecatcher zijn in jouw miniatuurdorp.

Het assortiment van Sigro is zeer uitgebreid en er is voor ieder wat wils. De keramiek huisjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je een complete dorpsstraat kunt maken of juist een klein tafereeltje kunt creëren. Door de verschillende thema's en maten kun je jouw keramiek kerstdorp volledig naar eigen smaak en stijl samenstellen.

Ook geschikt als geurhuisjes

Aangezien keramiek de warmte beter kan geleiden dan porselein, zijn de miniatuurhuisjes van Sigro uitermate geschikt als geurhuisjes. Het verspreiden van geur kun je creéren met behulp van een wierookkegel die in de open ruimte geplaatst kan worden of door geurolie in de schoorsteen te druppelen. Miniatuurhuisjes die geschikt zijn voor geurolie hebben een dichte schoorsteen, waarin de geurolie verzameld blijft. Wanneer er een waxinelichtje in het huisje geplaatst wordt, wordt door de warmte van het kaarsje het keramiek verwarmd, waardoor de aanwezige geurstoffen in de geurolie, de zogeheten terpenen, vrijkomen en door het dorp worden verspreid.

Open of dichte schoorsteen

Doordat deze geurolie huisjes een dichte schoorsteen hebben, zijn ze voorzien van kleine gaatjes in het dak. Hier kan overtollige warmte en rook door ontsnappen. Huisjes die geschikt zijn voor een wierookkegel hebben een open schoorsteen waar de rook door kan ontsnappen. Het verspreiden van geur in een kerstdorp of ander miniatuurdorp geeft een extra beleving en laat het geheel nog realistischer overkomen. Zo kun je bijvoorbeeld een snoepdorpje naar peperkoek laten ruiken of een dorpje met dennenbomen een overheerlijke dennengeur geven.

Uitgebreide selectie op Minidorp.nl

De keramiek kersthuisjes van Sigro zijn een must-have voor iedere kerstliefhebber en verzamelaar. Op Minidorp.nl vind je een uitgebreide selectie van de mooiste Keramiek huisjes. Bij Minidorp geniet je niet alleen van een groot aanbod van hoge kwaliteit miniatuurhuisjes, maar ook van uitstekende service. Zo worden bestellingen zorgvuldig verpakt en altijd snel geleverd. En bij een aankoop van boven de 50 euro word je bestelling gratis verzonden. Twijfel daarom niet meer en bestel je keramiek huisjes van Sigro online bij Minidorp.