D56 Margaritaville: Dorp in Tropische sferen

Department 56 komt deze zomer met een heel nieuw thema: Margaritaville. Margaritaville wordt een zomers thema, met sferen die je op tropische eilanden aan zou kunnen treffen. Als eerste worden er drie huisjes en drie figurines geïntroduceerd. Deze items worden allen uitgevoerd in de hoge kwaliteit die we van Department 56 gewend zijn. Als je dus een zomers dorp wil bouwen met de tropische sferen van palmbomen, zomerse strandhuisjes en gezellige zomerse figurines, dan kan je vanaf deze zomer terecht bij Depertment 56.

De diverse nieuwe items kunnen nu al voorbesteld worden en worden uitgeleverd vanaf eind juni 2017.

   

Dit zegt Department zelf over Margaritaville:

 

“Waar is Margaritaville? Het is in de tropen en je hoeft niet te reizen om er te komen.   Er is een strand en een sfeervolle strandbar gevestigd aan de rand van de prachtige turqoise zee, waar je altijd een heerlijke plek aan de bar kan vinden. Waar kan je Margaritaville vinden? Het is een beleving in je gedachten.

© 2017 Margaritaville. ALL RIGHTS RESERVED.”


Deze zomerse items zijn een welkome toevoeging voor de bouwers van zomerdorpen en vignettes. Helaas alleen te bestellen in de U.S.A., met hoge verzendkosten, maar als je dit op de koop toe neemt, heb je wel een aantal prachtige items in je dorp staan! Wij krijgen in ieder geval zin in de zomer!