De oprichter van Minidorp draagt het stokje van het clubdeel over

Beste Minidorpers,

 

Bijna 15 jaar kerstdorpen en dan… is het tijd, tijd om los te laten.

 

In 2004 kocht ik mijn eerste huisjes en raakte verslaafd. In 2005 richte ik Minidorp.nl op en voerde in 2008 een upgrade door waardoor er meer info gevonden kon worden. En die info werd gevonden. Maar ik ook… er volgden vele mooie momenten, bijeenkomsten, workshops, Clubdagen, interviews, beurzen opbouwen ( mooie herinneringen aan ! ), Leuke ontmoetingen ( o.a. met alle leveranciers), reizen, bouwen in binnen en buitenland van honderden dorpen, een collectie, nee verschillende collecties van honderden items thuis.

  

Artikelen in binnen en buitenlandse media, De oprichting van de MinidorpClub in 2010 samen met Marcel, Vijf jaar lang een Clubblad gemaakt en uitgegeven, een nieuwe website in 2014, Een boekje van mijn hand, meedenken aan ontwerpen van Kerstdorp items, ja tot zelfs echt ontwerpen. Iedereen en alles wat enigszins gerelateerd kon worden aan dorpen kwamen op mijn pad voorbij… totdat… ik merkten dat mijn kaarsje langzaam doofde.
 
Zondag op de 8e Clubdag j.l. (2018) heb ik het medegedeeld… ik draag het stokje van de club over aan twee andere mensen. Die (samen met andere vrijwilligers) de club op Facebook zouden runnen zoals hij bedoeld was, een gemoedelijke groep waarbij iedereen met respect voor elkaar geniet van hun hobby. Een groep/club waar leden graag hun info delen. Met trots mag ik wel zeggen, een club mensen die het leuk hebben met elkaar!

En nu dan? Wel, voor U… Verandert er helemaal niks! ik wens iedereen vanaf deze plek een heel mooi kleurrijk dorp-seizoen!

 
Bedankt allemaal voor jullie bijdragen aan mijn persoonlijke groei en de club! Samen hebben we in Nederland en ver daarbuiten toch ff wat moois op de kaart gezet!

 

Ik hoop van harte dat u Minidorp.nl en de nieuwe beheerders straks blijft steunen in de toekomst.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mark de Vries (Founder)

 

Het was mooi!

 

Update: Helaas is er na een jaar eenzijdig vanuit de Facebook-club besloten om de interactie met Minidorp.nl te staken en is de MinidorpClub na negen jaar ter ziele gegaan en zal de website in zijn geheel verkocht worden. (2019)