Tot 60% korting!

Figuren

Figuren

Elfidea Figuren - Mascottes en magnetische figuren

Elfidea figuren bestaan uit de vaste inwoners van Elfidea Village, die je welkom heten wanneer je het Koninkrijk van de Kerstman betreedt. In het betoverde bos kun je de 100% elfjes Buddy en Pretty ontmoeten terwijl de notenkraker Henry het huis van de Kerstman bewaakt. Maar ook de zuurstok Steve en de twee rendieren Rudy en Lampo behoren tot de vaste inwoners van Elfidea Village. Tot slot heb je nog Krampy, de knorrige neef van de Kerstman, die altijd klaagt dat de magie van Kerstmis tijdverspilling is. Al deze Elfidea bewoners zijn nu ook in miniatuur verkrijgbaar. De collectie bestaat uit losse mascottes die wat groter van formaat zijn en magnetische figuren die per set van 3 verpakt zitten. De magnetische poppetjes zijn voorzien van een magneetje waardoor ze op schaatsbanen van andere kerstdorp merken over het ijs kunnen bewegen.

Elfidea - Buddy the Elf
€ 9,90
Elfidea - Steve the Candy Cane
€ 9,90
Elfidea - Pretty the Elf
€ 9,90
Elfidea - Pretty, Lampo & Steve
€ 9,90
Elfidea - Santa, Buddy & Henry - Magnetische Schaatsers - Set van 3
€ 9,90
Elfidea - Rudy, Krampy,  Elves & Lucy
€ 9,90
Elfidea - Lampo the Reindeer
€ 9,90
Elfidea - Henry the Nutcracker
€ 9,90
Elfidea - Rudy the Reindeer
€ 9,90
Elfidea - Chocolate Time - 11cm
€ 9,90
per pagina
Sorteer op sort-descending

Hoofdpersonages van Elfidea Village als symbool voor Kerstmis

Net zoals je in de Efteling Pardoes als mascotte kunt tegenkomen en je in Disneyland Mickey Mouse tegen het lijf kunt lopen, zo heeft Elfidea Village in Santa's Kingdom ook zijn eigen vaste mascottes. De fictieve figuren van Elfidea Village, zoals bijvoorbeeld Buddy the Elf, Henry the Nutcracker of Steve the Candy Cane, staan niet alleen als symbool voor de onderneming, maar staan ook symbool voor Kerstmis en het kerstgevoel dat ze opwekken. Dit kerstgevoel, dat grotendeels gebaseerd is op jeugdherinneringen, zorgt onder andere voor warmte, vreugde, opwinding en onbezorgdheid. Elfidea heeft alle mascottes ook in miniatuurversie uitgebracht, zodat je dit speciale kerstgevoel ook in jouw eigen huis kan opwekken. 

 

Sfeervolle parade van mascottes in je kerstdorp

De mascottes van Elfidea zijn een sfeervolle toevoeging aan een kerstdorp en passen goed bij thema's als Santa's Wonderland of de Noordpool. Ze kunnen verspreid in het kerstdorp worden geplaatst of kunnen, doordat ze groter van formaat zijn, dienen als standbeeld op een plein of als kerstdecoratie in een tuin. De mascottes zijn ook uitermate geschikt voor een parade in je kerstdorp. Met een tocht van fictieve figuurtjes (en misschien wel zelfgemaakte praalwagens?) die door de straten van je kerstdorp trekt, maak je de magie wel heel bijzonder.

 

Magnetische figuren op schaatsen

Naast mascottes die iets groter van formaat zijn, heeft Elfidea ook figuurtjes in het assortiment die als echte dorpsbewoners dienen en in het standaard formaat van kerstdorp poppetjes zijn uitgevoerd. Dit zijn de hoofdpersonages van Elfidea Village waar de mascottes op gebaseerd zijn. Deze fictieve figuurtjes hebben geen grote pakken aan, maar zijn zeker niet minder bijzonder. Ze zijn namelijk allemaal voorzien van een magneetje en hebben schaatsen aan, zodat ze al schaatsend over een ijsbaan kunnen bewegen. Elfidea heeft zelf geen schaatsbaan in het assortiment, maar je kunt hiervoor allerlei ijsbanen van andere kerstdorpmerken gebruiken, zoals bijvoorbeeld van het merk Lemax.