Lemax 2020 is bekend

Dit is een speciaal jaar voor Lemax, want ze zijn blij om de hele 2020 Lemax Christmas Village-collectie te presenteren, met meer dan 160 nieuwe kerst- en vakantiestukken, evenals 50+ nieuwe Spooky Town Halloween-stukken.

  
Maar één ding maakt dit jaar echt bijzonder – dit jaar is het 20-jarig jubileum van Spooky Town! Om deze gelegenheid te vieren, biedt Lemax verschillende Spooky Town-geschenkideeën aan die later dit jaar verkrijgbaar zijn bij een Lemax Exclusive Retailer.

 
En ook nieuw dit jaar is een uniek item uitgebracht, wat al enkele jaren op de tekentafel stond, de Chimney Smoke . Voor het eerst heeft Lemax een uniek stuk gemaakt met de naam Chestnut Cabin, met rook uit een schoorsteen op het dak!

 


Nieuw voor elke collectie:

Twee nieuwe tafelaccessoires voor de Carnival-collectie. Een nieuwe kersttrolley genaamd Jolly Trolley voor de Caddington-collectie. De Olde Stone Mill voor Harvest Crossing. The Gingerbread Countdown voor Sugar N Spice. De Riviera Lounge voor Jukebox Junction. For the Love of Chocolate Shop for Vail Village. De Aquatic School of Swimming, Snorkeling & Scuba for Plymouth Corners en St. Nick’s Elf Academy for Santa’s Wonderland. Niet te vergeten, er zijn 33 nieuwe stukken toegevoegd aan de afdeling Lemax General Products, waaronder landschapsaccessoires zoals de Canal Wall en Grass Display Mat, samen met vele andere tafelaccessoires en beeldjes.

 
En voor die diehard verzamelaars, hebben ze meer dan 90+ producten toegevoegd aan de onlangs gepensioneerde lijst voor 2020.

 
Ze kunnen niet wachten bij Lemax tot je de honderden nieuwe potentiële toevoegingen aan je Lemax-dorpscollectie ontdekt! Jij vast ook niet.

 

Bekijk alle nieuwe items op Lemax 2020