Minidorp uit de supermarkt

Tot 60% korting!

Verzamel je eigen magische Winter minidorp. Een gratis Winterdorp-mini bij elke 15 euro aan boodschappen.


Supermarkt Albert Heijn, bekend van zijn spaaracties, heeft eindelijk door wat mensen echt rond de kerst sparen... Kerstdorpen! Je ontvangt 1 gratis mini bij elke 15 euro aan boodschappen momenteel en dat zijn nog eens leuke prijzen om een Kerstdorp bij elkaar te krijgen.

 
Maak je feestdagen compleet en verzamel alle 43 mini’s dus gewoon in de supermarkt! Het Albert Heijn winterdorp bestaat uit maar liefst 43 mini’s, 7 winterdorp kerst-figuurtjes, verzamelplaat met LED-lampjes en een bewaardoos. Zo zijn er een ijssalon, het Zaans huisje, koek-en-zopie, de brug, het toilethuis, de bakkerij, het kersthuis, het draaiorgel en de oliebollenkraam. (zie lijst onderaan)


De actie is ook geldig voor online bestellingen. Met de Winterdorp-mini’s schitter je met je eigen Hollands kerstdorp onder de kerstboom! Steek de speciale LED-lampjes door de verzamelplaat, plaats je mini op het lampje en ze worden prachtig verlicht. De mini’s zijn zo gemaakt dat je nog jaren je huis kan versieren met een winters dorpje! Berg ze na de feestdagen op in de bewaardoos. Verzamelen kan tot en met 24 december 2019.

 


Kritiek

Er is inmiddels ook flinke kritiek op de leuke huisjes. Weet u nog dat Albert Heijn de hoeveelheid plastic ging terugdringen? Na veel onvrede onder klanten over de enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal, beloofde de grootgrutter beterschap. Volgens tegenstanders blijkt dat niet uit de nieuwe spaaractie: plastic huisjes waarmee je een minidorp kunt bouwen. Gemaakt van  plastic!. Albert Heijn begrijpt de ophef niet. De huisjes kunnen immers ‘ieder jaar weer worden gebruikt als sfeervolle decoratie’.  ‘Juist om die reden hebben we ook een speciale bewaardoos van FSC-papier ontwikkeld.’

Je vraagt je af of dit anno #2020 #2019 een passende actie is. #AH dat #winterdorp vind je deels terug in de #plasticsoep ondanks de beloofde bewaardoos pic.twitter.com/pjtPXKhK8l

 — Marry Witteman (@marrywitteman) December 14, 2019


Tweedehands

Hoewel de spaaractie van Albert Heijn nog tot Kerstmis loopt, is er nu al een levendige handel op Marktplaats ontstaan. Volgens de online handelsplaats is er inmiddels een ware run ontstaan op de Winterdorp-mini’s van Albert Heijn en zijn dagelijks zo’n 8 duizend mensen op zoek naar (een onderdeel van) het dorp. Inmiddels staan er ‘honderden advertenties’ waarin de huisjes of een compleet kerstdorp, gratis of voor prijzen tussen de 1 euro en 40 euro, worden aangeboden.

Heb jij ze al allemaal:

- AH Zaans huisje
- Hertog IJssalon
- Koek en Zopie
- Verkade koekwinkel
- Kersthuis
- Remia snackbar
- Page toilethuis
- Blue Band bakkerij
- Windmolen
- M&M bioscoop
- Pepsi Cola truck
- Chaudfontaine waterput
- Bruggetje
- Blije Kip boerderij
- Milka pakhuis
- Parkbankje
- Oliebollenkraam
- Sensodyne tandarts

- Draaiorgel
- Zuivelboerderij

- Andrélon kapsalon
- Chocomel foodtruck
- Rijtjeshuis
- Kerk
- Bakfiets
- Olvarit crèche
- Stadhuis
- Chiquita bananenkraam
- AH Vakslager slagerij
- AH bezorgbusje
- Parkhuisje
- Douwe Egberts koffiezaak
- Ariel wasserette
- Allerhande restaurant
- Sneeuwpop
- Albert Heijn supermarkt
- Gillette barbershop
- Kerstboom
- Appelsientje juicebar

 

Foto’s in dit bericht zijn van ©Albert Heijn