My Village

Tot 60% korting!

Met de producten van My Village heeft u de perfecte basis voor het maken van uw eigen miniatuurdorp / kerstdorp. Van ondergrond tot en met spuitverf, spuitlijm, strooisel, sneeuw, mos of kurk. Alles wat u nodig heeft om uw kersthuisjes, bomen, verlichting en kerstfiguurtjes op te plaatsen van bv Lemax, Luville, Dickensville of Department56. Creëer in 3 stappen uw eigen minidorp in kerstsfeer. Eenvoudig, snel en zoals u het wilt.

 

Naast de landschappen die in vele verschillende soorten en maten verkrijgbaar verzorgt My Village ook voor een grote assortiment aanverwante artikelen zoals decoratie. Met echte mos, kurk en met strooisel brengt u natuurlijke elementen aan in uw minidorp. Met de decoratie steentjes of grindfolie creëert u wandelpaden door het berglandschap. Met de verschillende kleuren spuitverf creëert u watervallen, rotseffecten, paden en meer. Eenvoudig aan te brengen en samen te combineren. De spuitlijm is ideaal voor het bevestigen van decoratie zoals sneeuw, strooisel, steentjes en mos.

 

Naast dit alles zijn er achtergronden met 3D effect, maar ook diverse andere (plastic) achtergrond posters. De posters zijn van flexibel (buigbaar) plastic gemaakt, en dus erg stevig. De vele mooie afbeeldingen van winterlandschappen maken het miniatuurdorp nog completer en realistischer.

 


Het product

Landschappen 

Plaatst u uw kersthuisje van b.v. Lemax, Luville, Dickensville of Department56 los op uw dressoir? Bent u het zat om de ondergrond van uw kerstdorp zelf te maken van doosjes, piepschuim, lakens of ander materiaal wat een hoop rommel geeft? De My Village landschappen zijn de ideale basis voor een sfeervol kerstdorp:

  • Realistisch en natuurlijk
  • Eenvoudig en snel te gebruiken en op te bergen.
  • Makkelijk te bewerken. Verven, lijmen, boren of zagen is geen probleem.
  • Naar eigen wens op te maken met de My Village decoraties zoals mos, sneeuw, steentjes.
  • Handige gaten voor elektronica zoals de verlichting voor de kersthuisjes.
  • Onderin voldoende ruimte voor snoeren en/of adapters.
  • Eenvoudig accessoires plaatsen zoals kersthuisjes, figuren of bomen van alle bekende merken, zoals: Lemax, Luville, Dickensville of Department56.

Decoratie

Breng sfeer aan in uw kerstdorp met de My Village Decoratie. Met echte mos, kurk en met strooisel brengt u natuurlijke elementen aan in uw minidorp. Met de decoratie steentjes of grindfolie creëert u wandelpaden door het berglandschap.

Spuitbussen

Met de verschillende kleuren My Village spuitverf creëert u watervallen, rotseffecten, paden en meer. Eenvoudig aan te brengen en samen te combineren. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart, bruin en blauw. De My Village spuitlijm is ideaal voor het bevestigen van decoratie zoals sneeuw, strooisel, steentjes en mos. Sinds 2013 is de spuitlijm er ook in een grotere versie van 400 ml. En om je items, zoals bomen, figuurtjes e.d. op zijn plaatst te zetten zijn er handige Sticky Dots© Dit zijn kleine plakkertjes die weer makkelijk zonder schade zijn te verwijderen. Gebruik ze onder je lantaarnpaaltjes bijvoorbeeld!

Achtergronden

Natuurlijk verkoopt My Village naast de achtergronden met 3D-effect, ook diverse andere (plastic) achtergrond posters. De posters zijn van flexibel (buigbaar) plastic gemaakt, en dus erg stevig. De vele mooie afbeeldingen van winterlandschappen maken het miniatuurdorp nog completer en realistischer.  Er zijn enkele modellen (78x58cm) voor de kleinere miniatuurdorpen, en sets ( van 2 stuks van 78x58cm) voor de grotere. Poster set “Sneeuwbos” is net als de twee 3D achtergronden eindeloos koppelbaar, zodat deze ideaal zijn voor de grote miniatuurdorpen. My Village heeft ook mooie ondergronden die altijd aan elkaar passen. Ondergronden zijn aan beide zijden bedrukt. Er zijn twee verschillende. Dus 4 prints..

My Village Schilder je eigen miniatuur 

Bepaal zelf de kleuren van je eigen miniatuur. Blanke keramiek huisjes die u zelf naar wens kunt beschilderen. Geleverd inclusief 6 basiskleuren verf (waterbasis) en 2 penselen. de maat van de huisjes is ongeveer 12 × 9 × 17 cm

Kijk voor een compleet overzicht van alle producten op de website van My Village.


Veedee Intertrade

My Village© is een merk van Veedee Intertrade. Een wereldwijd opererend Nederlands bedrijf, dat een zorgvuldig gekozen assortiment exclusieve en trendy sfeerartikelen importeert, en exporteert. Door onze grootschalige inkoop bieden wij onze klanten decoratiemateriaal aan op het gebied van gifts, garden en home tegen een zeer competitieve inkoopprijs. Een groot deel van de producten, o.a. de My Village lijn, ontwerpen wij zelf in Nederland, waardoor u deze producten nergens anders vindt, en we u ieder jaar weer verrassen met nieuwe innovatieve producten. Ook de Jägerndorfer kabelbaan collectie wordt sinds 2017 door VeeDee Intertrade aan de Nederlandse afnemers geleverd in samenwerking met Hobbytime.


My Village© en de MinidorpClub

Al sinds jaar en dag is Veedee intertrade (my Village) één van de hoofdsponsors van de MinidorpClub. Naast hun steun en “give á way” prijzen voor loterijen zijn ze ook vaste standhouders op onze jaarlijkse clubdag.