Ski lift station cover

Kabelbaan te modern voor uw ouderwetse kerstdorpje? Dat is verleden tijd!

 

Jägerndorfer levert sinds 2010 de zogenaamde omloop kabelbanen voor het kerstdorp. Deze kabelbaan bestaat uit een dalstation met aandrijving en een klem met een kabelwiel dat op ongeveer 3,5 meter afstand van het dalstation wordt gemonteerd. De kabellengte bedraagt circa zeven meter. Niet alleen miniatuur kabelbanen worden gefabriceerd door Jägerndorfer, maar ook de bijpassende miniatuur figuren zoals ski- en snowboardfiguren in de maatvoering/schaal van je kabelbaan. De figuren kunnen zitten in de stoeltjesliften, skiën of boarden in het winterse landschap.

 

De Jägerndorfer collectie wordt sinds 2017 door VeeDee Intertrade (Leverancier My Village) aan de Nederlandse afnemers geleverd.

 

Vele dorp bouwers hebben inmiddels zo een kabelbaan in hun landschap staan maar er bleek nog een grotere groep te zijn die het hele geheel te modern vonden voor in hun nostalgische dorpje.

 

My Village en Jägerndorfer sloegen de handen in één en bedachten samen hoe ze ook deze groep konden bedienen, want uiteindelijk brengt een kabelbaan gewoon net dat “extra” aan het kerstdorp. Het resultaat is een hele betaalbare toevoeging waarmee de moderne kabelbaan in één keer de ouderwetse uitstraling van weleer krijgt. Een Ski lift station cover. Een eenvoudige aanvulset bestaande uit een stevige foamplaat welke je binnen enkele minuten in elkaar zet en zo de hele moderne ski lift afdekt met een echt ouderwets station. Zo’n station waar de wintersporters elkaar ontmoeten, nog een praatje maken bij de haard terwijl ze hun mantelpakken verruilen voor skikleding en zich zo overdekt en warm klaar maken voor hun rit naar boven.

 

De houten uitstraling toont het vakwerk van toen en de ingebouwde Led verlichting maakt het echt een gezellige plek waar men bij terugkomst van een sportieve dag nog gezellig aan de ápres ski bar bleef hangen.

 

Met deze set kun je vanaf nu ook de skilift in je ouderwetse dorpje plaatsen! Door de vele ramen oogt het als een winters groot hotel waardoor het ook prima tussen wat kleinere huisjes past.

 

Info;

MADE OF HIGH QUALITY FOAM, FIT THE BASE AND TOP STATION COMPATIBLE WITH JC83288, JC83289, JC83290. COVER SIZE: 37 X 37.8 X 30.6 CM. FROM 2020 AT YOURE STORES