Vrienden van Minidorp

Minidorp zou niet bestaan zonder steun van de volgende  vrienden van  Minidorp! Wij waarderen hun steun enorm. Bezoek hun site of shop eens en laat ze weten dat hun bijdrage aan uw hobby ook door u gewaardeerd wordt!

 

Lemax Europe

Sinds de oprichting in 1990, is Lemax één van de snelst groeiende leveranciers van verlichte dorpen. Van een bescheiden selectie schilderachtige verlicht dorpjes is de collectie uitgegroeid tot een wereld van huizen, figuurtjes en accessoires met meer dan 2000 items.


Edelman B.V.

Luville is een exclusief merk van Edelman B.V. uit Reeuwijk (NL), de producten zijn van hoge kwaliteit, worden door Edelman zelf ontworpen en ze zijn zelf verantwoordelijk voor de productie.


PeHa B.V.

Leverancier van Dickensville classics en een serie die kwalitatief niet meer onder doet voor de grootste concurrenten, gebaseerd op de elf steden tocht; Dickensville Elfsteden Series©.
VeeDee Intertrade. Met de producten van My Village© heeft u de perfecte basis voor het maken van uw eigen miniatuurdorp / kerstdorp. Van ondergrond tot en met spuitverf, spuitlijm, strooisel, sneeuw, mos of kurk


Tuincentrum Osdorp
“Kersthuisje.nu is de nieuwe Lemax webwinkel van Tuincentrum Osdorp. Staat u ook al te trappelen om het nieuwe assortiment te bekijken? kom langs op de site of in het tuincentrum! De prijzen zijn, zoals u van ons gewend bent, uiterst scherp en concurrerend…” 


Piko
“Het klassieke PIKO-product waardoor PIKO wereldwijd bekend geworden is, is het modelspoor. In de spoorbreedtes H0 (schaal 1:87) alsook G (schaal 1: 22,5) biedt PIKO de modelspoorder een compleet assortiment aan, ook voor bij uw kerstdorp!…”


Ashtown
“Ashtown.nl Exclusieve keuze aan bouwmaterialen, miniaturen en benodigdheden voor het maken van creatieve modelbouwlandschappen en diorama’s. De product informatie en originele tips over hoe te knutselen, decoreren en bouwen zullen zeker inspireren…” 


Intratuin
“Intratuin is een levendige organisatie. Alle vestigingen kenmerken zich door een warme en uitnodigende sfeer. Tegelijkertijd is Intratuin een professionele en dynamische organisatie. Een deel van de producten behoort tot de eigen Intratuin lijn met o.a. tuinmeubelen, woonaccessoires en natuurlijk kerstartikelen én Kersthuisjes…” 


Avri Bloem en Tuincentrum
“Welkom bij Bloem- en tuincentrum Avri Hier vindt u alles op het gebied van huis en tuin. Of u nu op zoek bent naar tuinmeubels of een mooie bos snijbloemen, in ons tuincentrum vindt u het grootste assortiment Luville© van Nederland.


Tuincentrum Leurs
“Een dagje funshoppen voor uw huis of tuin? Kom naar Leurs in Venlo voor een uitgebreide keuze aan tuinmeubels, barbecues, tuin- en kamerplanten, woonaccessoires en Kersthuisjes!  Geniet van een lekkere kop koffie met gebak in ons tuincafé, terwijl de kinderen zich uitleven in de indoor speeltuin. We zijn 363 dagen per jaar geopend en u kunt gratis parkeren…”


Marktartikelen.nl
“Op marktartikelen.nl kunt u terecht voor een breed assortiment aan deco artikelen, Scent Chips, Pomme Pidou, kersthuisjes en -accessoires voor uw kerstdorp of minidorp in vrijwel alle merken. Wij wensen u veel kijk- en shopplezier op onze website. Wij versturen onze artikelen naar alle landen in Europa en de Verenigde Staten….. “