Tot 25% korting op alle Lemax artikelen! 20% op alle Luville artikelen (Behalve Efteling)!

Around The World

Met Luville Around the World bouw je een internationaal kerstdorp

Luville Around the World is weliswaar een van de series van deze Nederlandse producent die wat minder bekend zijn bij het grote publiek, maar qua kwaliteit en uitstraling doet hij in geen enkel opzicht onder. Met de huisjes, figuren, tafelstukken en accessoires van deze lijn zwijmel je weg bij prachtige trekpleisters die je ooit hebt bezocht of misschien nog op je verlanglijstje hebt staan. Denk bijvoorbeeld aan de Notre Dame, Arc de Triomphe, Big Ben en Tower of Pisa. Met Luville Around the World bouw je een wel heel internationaal kerstdorp.

Eiffel Tower
Special Price € 38,36 Regular Price € 47,95
Luville - Notre Dame
Special Price € 59,96 Regular Price € 74,95
Luville - Schloss Neuschwanstein
Special Price € 107,96 Regular Price € 134,95
Luville - Dom Tower
Special Price € 34,36 Regular Price € 42,95
Luville Brandenburger Tor
Special Price € 55,96 Regular Price € 69,95
Luville - Reichstag
Special Price € 75,96 Regular Price € 94,95
Sorteer op
per pagina

Een uitzondering op de meeste creaties van Luville

Around the World is een unieke collectie binnen het assortiment van Luville. De producent richt zich namelijk vooral op kerstdorpen met een typisch Europese uitstraling. Zo ontstonden onder andere het Oostenrijkse dorpje Schneewald, het Franse Ville de Reidy en het oer-Hollandse Molendam. Elk dorp vertelt een verhaal uit de jaren ’50. Met Around the World heeft Luville van deze standaard afgeweken. De stukken zijn tijdloos en minder aan Kerstmis gebonden dan de andere collecties.

 

Hoe gebruik je de items uit deze Luville categorie?

De meeste miniatuurdorp bouwers gebruiken de items uit deze collectie niet om daar één dorp van te bouwen. In plaats daarvan kiezen ze ervoor deze in een ander dorp te integreren. Je zorgt zo voor een opmerkelijk element dat voor een verrassingseffect zorgt. Eens zien of je bezoekers het wereldbekende gebouw ook tussen de rest van de kersthuisjes en -figuren opmerken? Luville Around the World is zo met verschillende dorpen te combineren. Uiteraard hoef je je daarbij niet tot de dorpen van deze producent te beperken. Als alternatief kun je de items uit deze collectie ook als enkel decoratief stuk, los van een kerstdorp neerzetten.

 

Verlichte onderdelen

Diverse items uit de Around the World collectie van Luville zijn verlicht. Zo is de Eiffeltoren net als de echte in Parijs van top tot teen verlicht. Alhoewel de verlichte items op batterijen werken, kunnen ze ook op de adapter van de Luville collectie worden aangesloten. Zo hoef je nooit meer reservebatterijen in huis te halen voor jouw kerstdorp.