Around The World

Met Luville Around the World bouw je een internationaal kerstdorp

Luville Around the World is een serie die uit wereldberoemde gebouwen en bouwwerken bestaat, die als miniatuur in een kerstdorp of ander minidorp geplaatst kunnen worden. Met deze Around the World serie van Luville kun je complete steden of zelfs landen in het klein nabouwen. De populaire gebouwen zijn stuk voor stuk bijzondere trekpleisters, die door miljoenen mensen van over de hele wereld bezocht worden. Met Luville kun je nu zo'n favoriete bezienswaardigheid in je eigen miniatuurdorp plaatsen, zonder dat je onder de voet gelopen wordt door hordes toeristen. In alle rust genieten van de prachtige details en sfeervolle verlichtig van je geliefde bouwwerk en andere bijzondere trekpleisters, die je misschien zelf ook al eens bezocht hebt of die je misschien nog op je to-do-lijstje hebt staan. Denk bijvoorbeeld aan de Eiffel Tower, Schloss Neuschwanstein, Notre-Dame of de Dom Tower. Met Luville Around the World bouw je een wel heel internationaal kerstdorp.

Luville - Eiffel Tower - Nu Voorverkoop
Special Price € 34,36 Regular Price € 42,95
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Luville - Notre Dame
Special Price € 59,96 Regular Price € 74,95
Luville - Schloss Neuschwanstein
€ 119,95
Luville - Dom Tower
€ 42,95
Luville - Brandenburger Tor
€ 62,95
Luville - Reichstag
Special Price € 79,95 Regular Price € 87,95
Luville - Arc de Triumph
Special Price € 55,96 Regular Price € 69,95
Luville - Leaning Tower of Pisa
Special Price € 42,36 Regular Price € 52,95
Luville - Big Ben
Special Price € 37,95 Regular Price € 49,95
Luville - Frauenkirche
Special Price € 79,16 Regular Price € 98,95
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
per pagina
Sorteer op sort-descending

Unieke collectie miniatuurgebouwen

Around the World is een unieke collectie binnen het assortiment van Luville. De producent richt zich namelijk vooral op kerstdorpen met een typisch Europese uitstraling. Zo ontstonden onder andere het Oostenrijkse dorpje Schneewald, het Franse Ville de Reidy en het oer-Hollandse Molendam. Elk dorp vertelt een verhaal uit de jaren ’50. Met Around the World heeft Luville van deze standaard afgeweken. De populaire miniatuurgebouwen zijn tijdloos en minder aan Kerstmis gebonden dan de andere collecties.

 

Wereldberoemd monument als pronkstuk in een minidorp

De meeste miniatuurdorpbouwers gebruiken de gebouwen en bouwwerken uit deze collectie niet om daar één dorp van te bouwen. In plaats daarvan kiezen ze ervoor deze in een ander dorp te integreren. Je zorgt zo voor een opmerkelijk element als echte eye catcher, dat voor een verrassingseffect zorgt. Eens zien of je bezoekers het wereldbekende monument ook tussen de rest van de kersthuisjes en -figuren zullen opmerken? Luville Around the World is zo met verschillende dorpen te combineren. Uiteraard hoef je je daarbij niet tot de dorpen van deze producent te beperken. Als alternatief kun je de items uit deze collectie ook als enkel decoratief stuk, los van een kerstdorp neerzetten.

 

Verlichte bezienswaardigheden

Diverse bezienswaardigheden uit de Around the World collectie van Luville zijn verlicht. Zo is de Eiffeltoren net als de echte in Parijs van top tot teen verlicht. Alhoewel de verlichte items op batterijen werken, kunnen ze ook op de adapter van de Luville collectie worden aangesloten. Zo hoef je nooit meer reservebatterijen in huis te halen voor jouw kerstdorp.