Dierentuin en Dieren

Luville Dierentuin en Dieren

Gek op minidorpen én op de dierentuin? Dan is er een miniatuurcollectie die voor jou lijkt te zijn gemaakt: de Luville Dierentuin en Dieren collectie, of ook wel de Animals and Zoo collectie genoemd. Dit is een van de leukste collecties van dit merk van Nederlandse oorsprong. Nog meer dan het grootste deel van de andere kerstdorpen weet het ook kinderen te charmeren. Bovendien zorgen dieren altijd voor een hartverwarmend plaatje; iets wat tijdens Kerstmis zeker niet mag ontbreken. Ook de Luville Dierentuin en Dieren collectie wordt gekenmerkt door de kwaliteit waar het merk zo bekend om staat.

Luville - Polar Bear White - Set van 2
Special Price € 13,46 Regular Price € 14,95
Luville - Bear Cave
Special Price € 17,96 Regular Price € 19,95
Luville - Hippo - Giraffe 2 pieces
Special Price € 35,96 Regular Price € 39,95
Luville - Panda - Elephant - Set van 2
Special Price € 35,96 Regular Price € 39,95
Luville - Lion - Monkey - Set van 2
Special Price € 35,96 Regular Price € 39,95
Luville - Zoo Ticket Kiosk
Special Price € 34,16 Regular Price € 37,95
Luville - Zoo Keepers - Set van 3
Special Price € 26,96 Regular Price € 29,95
Luville - Zoo Maps
Special Price € 17,96 Regular Price € 19,95
Luville - Feeding Time Seals
Special Price € 17,96 Regular Price € 19,95
Luville - Elephant Family - Set van 3
Special Price € 25,16 Regular Price € 27,95
Luville - Panda Family - Set van 2
Special Price € 17,96 Regular Price € 19,95
Luville - Giraffe Family - Set van 3
Special Price € 25,16 Regular Price € 27,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Collectie in winterse sferen

De Dierentuin en Dieren collectie betreft een verzameling die in geheel winterse stijl is uitgevoerd. De meeste hebben echter geen typische kerstuitstraling, waardoor je de collectie gedurende een langere tijd kunt laten staan. De winterse periode herken je aan de ondergrond waar de dieren op lopen en de hokken die voor hen zijn gebouwd. Deze zijn stuk voor stuk bedekt met een laagje sneeuw.

Zelfs de meest exotische dieren, als olifanten, panda’s, leeuwen, apen en nijlpaarden moeten het in deze tijd doen met weersomstandigheden waarmee ze in hun natuurlijke omgeving niet te maken krijgen. Maar niet getreurd, de verzorgers van de Luville dierentuin doen hun uiterste best om het de dieren naar hun zin te houden.

 

Complete dierentuin met meer dan dieren alleen

Uiteraard vind je in een dierentuin meer dan alleen de dieren op zich. Zo behoren tot de Luville Dierentuin en Dieren collectie ook: de ingang van de dierentuin, de ticket kiosk, de zoo keepers oftewel de dierenverzorgers, bruggetjes, bomen en bezoekers. Maar ook een bierkraam, foodtruck en patatkraam maken onderdeel uit van deze collectie. Van al die indrukken in een dierentuin krijg je immers honger!

 

Boerderijdieren

Voor een nog herkenbaarder winters miniatuurdorp kun je voor het thema boerderij kiezen. Deze bestaat uit dieren die van nature in ons land voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het item Farm Scenery, waar varkens, kippen en lammetjes een boer die op een kar met hooi ligt gezelschap houden. Andere items binnen het boerderijthema zijn: Koe en Stier, Sint Bernard, Schaap en Lammetje, Paardenstal, Ooievaar op Nest en Set van 2 Honden. Natuurlijk kun je de thema’s onderling met elkaar combineren. Ook kun je de Luville Dierentuin en Dieren collectie combineren met andere collecties van dit merk of van andere producenten.