Kermis

Luville Kermis

De kermis staat voor zorgeloos vermaak en is een plek waar iedereen zich weer even kind kan voelen. De Luville Kermis collectie zorgt er met zijn animaties, tafelstukken, figuren en accessoires voor dat je dit gevoel naar je eigen woning kunt halen. Luville lanceerde in 2006 zijn eerste collectie. De Kermis items zijn geliefd vanwege hun vrolijke uitstraling en kleurrijke karakter én het feit dat ze zich met diverse andere kerstdorpen laten combineren. Niet alleen met Luville dorpen, maar ook met kerstdorpen van andere producenten als Lemax.

Luville - Circus Attraction
Special Price € 175,16 Regular Price € 218,95
Dit product met voorrang ontvangen! Verwachte levertijd: Augustus
Luville - Lucky Numbers
Special Price € 26,36 Regular Price € 32,95
Luville - Milk Around
Special Price € 26,36 Regular Price € 32,95
Luville - Duck Hunt
Special Price € 26,36 Regular Price € 32,95
Luville - Draaimolen met Licht en Geluid
€ 75,95
Luville - Winter Circus
Special Price € 116,00 Regular Price € 145,00
Luville - Fairground Flying Planes
Special Price € 132,00 Regular Price € 165,00
Luville - Happy Time Ferris Wheel
Special Price € 172,00 Regular Price € 215,00
Luville - Jumping Up and Down Attraction
Special Price € 191,20 Regular Price € 239,00
Luville - Plane Giant S Stride
Special Price € 59,96 Regular Price € 74,95
Luville - Circus Artist - Set van 2
€ 17,95
Luville - Kissing Booth - battery operated
Special Price € 27,96 Regular Price € 34,95
per pagina
Sorteer op sort-descending

Een collectie met herkenbare items

De Luville Kermis collectie bestaat uit de meest uiteenlopende attracties die je ook op een kermis in het echte leven tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan een balspel, draaimolen, waarzegster of spannende attracties waarbij bezoekers hoog de lucht in worden getild, waaronder de Fairground Flying Planes. De herkenbaarheid van deze collectie maakt hem des te populairder. Ook het Winter Circus en de Jumping Up and Down Attraction zijn musthaves, net als de Happy Time Ferris Wheel: deze blikvanger betreft een reuzenrad met bakjes in allerlei verschillende kleuren.

 

Items met verlichting

Diverse onderdelen van de Luville Kermis lijn zijn inclusief verlichting. Deze beschikken over een batterijkastje, maar de meeste hebben ook een aansluiting voor de adapter uit de Luville collectie. Het gebruik van de adapter zorgt ervoor dat je de batterijen van de items nooit meer hoeft te vervangen. Je kunt verschillende miniaturen op dezelfde adapter aansluiten. Extra handig voor een collectie als deze, want op de kermis is er aan lichtjes een overvloed! Je klikt deze zo in één keer handig aan en uit.

 

Meer dan alleen kermisattracties

Wanneer je de kermis bezoekt, krijg je al gauw honger van alle indrukken die op je afkomen. Gelukkig is er genoeg te eten te krijgen. Zo vind je in de Luville Kermis collectie een Candy Stall, een Candy Floss Stall, een Popcorn Stall en een Macarons Stall. Meer dan genoeg om een leuke en afwisselende kermis van te bouwen dus! Door figuurtjes en accessoires van andere lijnen van Luville, of zelfs andere merken als Lemax toe te voegen, bouw je een kermis geheel naar je eigen smaak.