Tot 25% korting op alle Lemax artikelen! 20% op alle Luville artikelen (Behalve Efteling)!

Bomen & Planten

Bomen en planten voegen extra sfeer toe aan je minidorp

Kersthuisjes vormen de bouwstenen van een kerstdorp of kerstlandschap. De figuren zijn een tweede element die daaraan niet mogen ontbreken. Maar wat nogal eens over het hoofd wordt gezien, zijn miniatuur bomen, kerstbomen en planten, al dan niet met verlichting. Bomen en planten weten net dat beetje extra sfeer te geven en mogen niet aan je kerstdorp ontbreken. Ze bestaan in verschillende maten, zodat je altijd wel een boom ter beschikking kunt hebben die qua verhouding het beste past bij de plaats die je hem wilt geven.

Christmas Tree
Special Price € 3,03 Regular Price € 3,99
Sugar Cookies Tree set of 2
Special Price € 3,79 Regular Price € 4,99
Muziek Kabouter In Holle Boom
€ 39,95
Sprookjesboom
€ 67,95
Luville Efteling - Verlichte Kale Boom
€ 22,95
Babbelboom
€ 57,95
Lichtroze Glitter Kerstboompje 15 cm - House of Seasons
€ 2,49
Lichtroze Glitter Kerstboom 25 cm - House of Seasons
€ 2,99
Rood Glitter Kerstboompje 15 cm - House of Seasons
€ 2,49
Rode Glitter Kerstboom 25 cm - House of Seasons
€ 2,99
Witte Glitter Decoratiebomen 22 cm - 8 stuks - House of Seasons
€ 10,95
Zilveren Glitter Decoratiebomen 22 cm - 8 stuks - House of Seasons
€ 10,95
Sorteer op
per pagina

Kerstbomen op standaard of als bijsteker

Een deel van de bomen wordt op een standaardje geleverd. Deze worden doorgaans per stuk verkocht en hebben een groter formaat dan de boompjes op bijstekers. Deze worden in multiverpakkingen geleverd. Zo vind je bomen voor elk type ondergrond.

 

Miniatuurbomen in de meest uiteenlopende kleuren

Bomen en kerstbomen hebben van nature een groene kleur. Echter mag je in je kerstdorp je fantasie de vrije loop laten. Dat betekent dat ook miniatuurbomen in de meest uiteenlopende kleuren beschikbaar zijn. Je kunt deze accessoires zo nog beter bij de stijl van je kerstdorp laten aansluiten. Zo doen roze en champagnekleurige bomen het bijvoorbeeld enorm goed in Lemax’ Sugar ’n Spice en staan oranje en bruine bomen weer mooi bij de karakteristieke jaren ’50 dorpen van Luville. En wil je jouw Elfstedentocht landschap verrijken? Rode, witte en blauwe bomen passen daar perfect bij!

In ons assortiment vind je de volgende boomkleuren: wit, antraciet, zilver, goud, rood, roze, champagne, zwart, oranje, bruin en blauw. Uiteraard zijn bomen in hun traditionele groene kleur ook verkrijgbaar.

 

Bomen met led lampjes

Extra bijzonder zijn natuurlijk de bomen met led lampjes. Vooral ’s avonds weten die een flinke dosis sfeer toe te voegen. De led verlichting werkt op batterijen, welke overigens niet bij de bomen zijn inbegrepen. Op de batterijhouder bevindt zich een aan-uitschakelaar.

 

Een bomen- en plantencollectie die jaarlijks wordt aangevuld

Bomen en planten toevoegen komt vaak in latere fase van het bouwproces. Zorg ervoor dat je boompjes van verschillende formaten in huis haalt, zodat je een natuurlijk effect verkrijgt. De bijstekers kun je eenvoudig in een piepschuim bodem steken, terwijl je de bomen op voet op elke vlakke ondergrond kunt plaatsen. De producenten van kersthuisjes en -figuren brengen jaarlijks nieuwe items op de markt. Ook de bomencollectie wordt door hen regelmatig geüpdatet.