Tips deel 3: We gaan verder

Tot 60% korting!

1. Toevoegingen 

Kleine dingen die je waarschijnlijk dagelijks gebruikt, kunnen zomaar geschikt zijn om je landschapje of minidisplay te verfraaien en worden zo perfecte toevoegingen voor jouw minidorp.

2. Eigen creaties toevoegen met klei 

Natuurlijk is er van alles te koop voor je dorp en vind je in de natuur volop bruikbare dingen, echter iets persoonlijks toevoegen door het zelf te maken met klei is natuurlijk ook een optie.

3. Voetstukjes verwijderen

Alle figurines voor in ons dorp staan altijd op een voetstukje, aan de ene kant handig zodat ze niet omvallen, maar als je iets meer gedetailleerd wil bouwen kunnen deze voetjes ook gaan storen. Het is daarom soms verstandig om deze voetstukjes te verwijderen.

4. Een lijst bijhouden

Na verloop van tijd groeit uw collectie steeds meer. Soms gaat er wat stuk of wordt verkocht, maar meestal komt er wat bij. Een lijst bijhouden is hierom dan erg verstandig.

5. Elektra

Hoeveel items mag ik aansluiten en hoe bouw ik een batterij item om naar adapter. Lees hier alle tips over elektra.

6. Brand in je dorp maken 

Elk merk heeft wel brandweer poppetjes, een koets of een auto en een brandweerkazerne. Zet ze aan het werk en creëer een unieke brand in jouw dorp.

7. In de spotlights 

's Avonds als het schemerig wordt, lijkt je dorp wel steeds mooier te worden. Langzaam aan worden de lichtjes belangrijker dan de afwerking.